/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
auris, auris touring sports, avensis, toyota, verso, yaris, yaris hybrid

frissesség

Tokió vörösbe öltöznek a Toyoták

időpont:2016. december 08. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota évente feldobja a modelljeit izgalmas új extrákkal és kiegészítőkkel. A 2017-es frissítés az új, Tokió Vörös színre és az új mintázatú könnyűfém keréktárcsákra épül a Toyota Európában tervezett és gyártott modelljei esetében.

avensis, toyota, új avensis

Új Toyota Avensis menetpróba

időpont:2015. június 26. 12:05

szerző:Autoblog

címkék:

Megjelent az új, harmadik generációs Toyota Avensis, amely minden területre kiterjedő fejlesztésen ment keresztül. Két új dízelmotort kapott, formája lendületesebb, belseje nívósabb lett, átdolgozott futóműve és kormányzása miatt pedig sokat javult a vezethetősége.

avensis, genfi autószalon, toyota

új dizájn

Fotókon az új Toyota Avensis

időpont:2015. február 17. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota ma két fotót jelentetett meg az új Avensis szedánról és kombiról, amelyek a márciusi Genfi Autószalonon mutatkoznak be a nagyközönségnek. A Toyota középkategóriás modelljében új kényelmi és biztonsági felszerelések jelennek meg, emellett új motorokat kap.

avensis, lexus, toyota

AUTÓBLOG TESZT

Majdnem Lexus: Toyota Avensis 2,2 D-4D Executive

időpont:2009. március 18. 11:34

szerző:Autoblog

címkék:

Új szintre lépett a harmadik generációs Avensis: minimálisra redukálta a különbséget a Toyota és a Lexus modelljei között. Nemcsak friss külsejű, hanem teljesen újragondolt belső terű autó, összességében nagyon meggyőző. Ráadásul az új Avensist jó is vezetni.

avensis, euro ncap, impreza, iq, lancer, mazda6, törésteszt

ÚJFAJTA ÉRTÉKELÉS

Az Avensis és az iQ a legkeményebb

időpont:2009. február 19. 14:53

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Euro NCAP értékelési rendszer szerint összetört új hat modell közül kiemelkedően jó eredményt ért el a Toyota Avensis és iQ. A felnőttutas-védelem, gyermekvédelem és gyalogosvédelem mellett az Euro NCAP mostantól a gépjárművek aktív védelmét is vizsgálja és pontozza. Elsősorban az ostorcsapás elleni védelmet nézik a szakemberek, de számít a menetstabilizáló rendszer és a sebességkorlátozó berendezés megléte is. Az összesített eredményt (csillagot) a négy fő területen nyújtott teljesítmény alapján határozzák meg. A Mazda6, a Mitsubishi Lancer, a Toyota Avensis és a Toyota iQ 5 csillagot kapott, míg a Citroen C3 Picasso és a Subaru Impreza 4 csillaggal kellett, hogy beérje.