/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
berger, forma-1, liuzzi, red bull

AZ Ő HIBÁJA!

Liuzzi beolvasott exfőnökeinek

időpont:2008. február 15. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Vitantonio Liuzzi számára a 2007-es idény volt az utolsó a Toro Rosso színeiben, az olasz pilótát egyetlen pillanatig sem marasztalta a Red Bull fiókcsapatának vezetősége. Liuzzi idén a mezőny leggyengébb alakulatánál, a Force Indiánál lesz tesztpilóta, az emiatt összegyűjtött frusztrációit most a Toro Rosso-társtulajdonos Gerhard Bergeren vezette le. "Voltak alternatíváim, hívtak a NASCAR-ba és a Champ Carba is, de én a Force India programja mellett döntöttem" - mondta Liuzzi. "Igaz, hogy csak tesztpilóta vagyok, de a gárdában rejlő potenciál olyan nagy, hogy középtávon megteremtheti számomra a lehetőséget a Forma-1-es versenyekbe való visszatérésre. Egyébként az, hogy tavaly év végén hirtelen állás nélkül találtam magam, főleg Gerhard Berger hibája volt. Sose volt nagy rajongóm, ahogy Adrian Newey sem: a múltban ő is keresztbe tett nekem. Dietrich Mateschitz miatt sajnálom, hogy el kellett hagynom a Red Bull családot, ő mindig hitt bennem, ezt azonban, sajnos, nem tudom elmondani másokról."

berger, forma-1, vettel

CSODAFIÚ

Berger máris Sennához hasonlítja Vettelt

időpont:2007. október 18. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A legutóbbi két esős versenyen, a Japán és Kínai Nagydíjon is meggyőző teljesítményt nyújtott az ifjú Sebastian Vettel, a német igazán elemében érzi magát esőben. A Scuderia Toro Rosso ügyeit vivő Gerhard Berger szerint jó ötlet volt Scott Speed helyére ültetni a pilótát, az osztrák úgy véli, nagy tehetséget fogott a csapat. "Vettel olyan, mint Ayrton Senna" - jelentette ki Berger. "Rossz látási viszonyok, nulla tapadás, folyamatosan változó körülmények - világos, hogy az ilyesmikhez villámgyorsan alkalmazkodó versenyző mindig a csúcson lehet. Ezzel együtt tény, hogy körönként két-három tizedmásodperccel még gyorsabb lehet, de egy kis tapasztalatgyűjtés után ez is kijön majd belőle."

berger, ferrari, mclaren, renault

FORMA 1

Gerhard Berger még nem tér vissza

időpont:2006. január 03. 06:48

szerző:Autoblog

címkék:

"Most a síelős időszakomat élem, de ha elérkezettnek látom az időt, nem fogok habozni, hogy elfogadjam az egyik kínálkozó ajánlatot."