/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
fab design, genfi autószalon, mercedes, slr mclaren

guruló cégér

Egy karbon Mercedes SLR McLaren

időpont:2017. március 20. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

A svájci FAB Design huszadik évfordulója alkalmából egy valódi különlegességet épített, egy kompletten szénszálas kompozitból készült Mercedes-Benz SLR McLaren Roadstert. Az SLR Desire illusztrálja a cég páratlan szaktudását és azt, hogy nincs teljesíthetetlen kívánság.

fab design, g-osztály, g65 amg, genfi autószalon, mercedes-amg, tuning

FAB Design G-osztály

75 centiméterrel több lett, maradhat?

időpont:2017. március 11. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Genfi Autószalonra kilátogatók élőben bámulhatták meg a tuningműhely és a StertchCars házasságának óriási gyermekét egy Mercedes-Benz G-osztály teljesmértékű átalakításaként. Az 5,5 méter hosszú FAB Big One 75 centiméterrel nagyobb eredeti önmagánál.

fab design, mercedes, sls amg, sls amg roadster

AGRESSZOR

FAB Design Mercedes SLS AMG Roadster

időpont:2012. március 12. 18:18

szerző:Autoblog

címkék:

Az extrém karosszéria-átalakításairól híres svájci FAB Design több kreációját is elhozta a Genfi Autószalonra, melyek közül a legizgalmasabb a Mercedes SLS AMG Roadster-átírat volt. A matt piros alkotás nem az a visszahúzódó fajta.

fab design, panamera, porsche

WIDEBODY

FAB Design Porsche Panamera

időpont:2009. december 31. 15:32

szerző:Autoblog

címkék:

Az extrém karosszéria-átalakításaival hírnevet szerzett FAB Design kiterjesztette a Mercedes/Daimler gyártmányaira szakosodott programját; első új áldozata a decens kinézetű Porsche Panamera sportlimuzin lett. Megjelenése drámai lett.

fab design, genf

SVÁJCBÓL SZERETETTEL

Kigyúrt Mercik Svájcból

időpont:2008. március 10. 16:31

szerző:Autoblog

címkék:

A svájci FAB Design Mercedesek átépítésére szakosodott, két legdurvább munkájukat el is vitték a genfi kiállításra. A sárga színben pompázó SL roadster, valamint a színváltós fényezést kapott widebody CL azonnal magukra vonták a látogatók tekintetét. A két autó nemcsak komplett karosszériaszettet kapott, hanem motortuningban is részesült, a CL 650, míg az SL 720 lóerőt rejtegetett gépteteje alatt.