/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, amerika, firebird, izomautó, pontiac, pontiac ár, veterán

Nem alap alapmű

A nap képe: Egy tökéletesen felújított veterán 40 millióért

időpont:2015. december 07. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy 1973-as Pontiac Firebird izomautó született újjá egy életmentő projektnek köszönhetően. Sőt, nagyobb motort, komolyabb alkatrészeket és komfortosabb belsőt kapott, mint mikor kijött a gyárból. Épp ezért jelenlegi tulajdonosa 139 ezer dollárt kér érte.

a nap képe, firebird

ELADÓSOR

A nap képe: egy Firebird 1979-ből!

időpont:2011. november 20. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

Kit nem nyűgöz le ez a csoda, a forma, a kidudorodó motor magáért beszél. Az 1979-es Pontiac Firebirdöt 29995 dollárért (6,8 millió forint) árulja a tulajdonosa.

camaro, chevrolet, classic design concepts, firebird, firebreather, gm, pontiac

FIREBREATHER

Újjászületett a Pontiac Firebird

időpont:2010. augusztus 05. 16:24

szerző:Autoblog

címkék:

Most, hogy a Pontiac márka már nincs többé, a rajongók biztosan felkapják a fejüket a Classic Design Concepts által megalkotott Firebreather láttán. A Pontiac Firebird vonásait tükröző Firebreather egy Camaro alapra építkező, 600 lóerős gép. Videóval!

barris, firebird, pontiac

HOLLYWOODI SZELET

Eladó Travolta Firebirdje

időpont:2007. november 13. 10:38

szerző:Autoblog

címkék:

George Barris 1979-ben építette John Travoltának ezt a Pontiac Firebirdet, mely a Travolta Fever nevet viseli motorháztetőjén. Hollywood egy korai darabja ez az átalakított izomautó, melyet nemrég áruba bocsátottak az eBay-en. Aki végül jól licitál és megkaparintja a gépet, kap mellé többek között egy Barris által szignózott modellautót, egy 1983-as posztert, egy fekete-fehér fotót John Travoltával, amint a kocsi mellett áll, 2 CD-nyi képanyagot a kocsiról, továbbá boldog tulajdonosa lehet a Travolta Fever dupla lemeznek is. Az utastér városi cowboy stílusban készült, kissé bizarr, de kétségtelenül jobb, mint a gyári belső. A licit per pillanat 25 100 dollárnál tart.