/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
daimler, energy tce, grand scénic, renault, scénic

kicsi de erős

Új turbómotort mutatott be a Renault

időpont:2017. december 08. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a Daimlerrel közösen új 1,3 literes benzines turbómotort fejlesztett ki, amely a Scénic és Grand Scénic modellekben debütál, majd fokozatosan megtalálja a helyét más modellekben is. A blokk 115-160 lóerő teljesítményű és hétfokozatú robotváltóval is kínálják.

genfi autószalon, grand scénic, renault, scénic

Itt a Renault Grand Scenic

időpont:2016. május 25. 11:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a márciusi Genfi Autószalonon mutatta be az új Scenic egyterűt, most pedig lerántotta a leplet a hosszabb Grand Scenic modellről. A Grand Scenic öt vagy hét üléssel szerelhető fel és akár teljesen síkká alakítható raktérrel bír. Az év végén érkezik.

clio, genfi autószalon, grand scénic, renault, scénic

új arc

Genfben debütál az új Renault Scénic

időpont:2013. február 04. 21:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault sikeres egyterű párosa, a Scénic és Grand Scénic modellfrissítésen esett át, immár a márka új stílusjegyeit viselik magukon. Emellett bemutatkozik a Scénic XMOD modell is, az egyterű crossover kivitele.

grand scénic, renault, scénic

EMELI A SZINTET

Megérkezett az új Renault Scénic

időpont:2012. január 20. 13:53

szerző:Autoblog

címkék:

Új fizimiskával, szebb belső térrel és néhány technikai újdonsággal kezdte az újévet a Renault Scénic. Az új modellek forgalmazása Magyarországon január 23-án kezdődik, az indulóár 4 690 000 forint.

genf, grand scénic, mégane, renault

KIBŐVÜLT A PALETTA

Négy új Renault Mégane Genfben

időpont:2009. március 04. 18:48

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault Genfben mutatta be a Mégane család négy új tagját, a Scénicet, a Grand Scénicet, a Mégane Grandtour kombit és a Mégane Renault Sportot. A Renault Grand Scénic, amely öt- és hétüléses verzióban is kapható lesz, a harmadik tagja az új Mégane családnak a 3- és 5-ajtós verziókat követően, és Nyugat-Európában áprilistól kerül a kereskedésekbe. Bevezetését a szintén új Renault Scénic és a Mégane Grandtour követi júniusban, mielőtt a Sport megjelenik a piacon az ősz folyamán.