/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bentley, contine, continental gt, gtc

edition 50

Bentley különkiadás a Mansorytól

időpont:2014. december 19. 18:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Mansory már 1987 óta foglalkozik az előkelő brit márka modelljeivel. Legfrissebb csomagjuk az új Continental GT/GTC modellpároshoz készült és korlátozott számban lesz kapható.

astra, gtc, opel, panoráma-szélvédő

ABLAK A VILÁGRA

Itt a panoráma-szélvédős Opel Astra

időpont:2011. október 21. 15:20

szerző:Autoblog

címkék:

Szélesvásznú kilátást élvezhetnek azok, akik a panoráma-szélvédővel felszerelt Opel GTC Astrát választják. A motorháztetőtől megszakítás nélkül az autó tetejéig nyúló hatalmas szélvédő különleges tér- és látványélményt nyújt.

bentley, continental, frankfurt, gtc

GTC CONVERTIBLE

Elkészült az új Bentley kabrió

időpont:2011. augusztus 25. 21:55

szerző:Autoblog

címkék:

A négyüléses brit luxuskabrió a korábbinál izmosabb külalakot és erősebb motort kapott. S ahogy a többi Continental modell, ez is megtankolható bietanollal. A Bentley Continental GTC második generációja először a Frankfurti Autószalonon áll a közönség elé.

astra, frankfurt, gtc, opel

ASTRA GTC

Frankfurtban debütál az új Astra kupé

időpont:2011. augusztus 18. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

Három új Opel, köztük az Astra GTC ünnepli világpremierjét az idei, 64. Frankfurti Autószalonon (2011. szeptember 15-25). A sportos dizájnnal rendelkező kétajtós három motorral lesz rendelhető, az OPC változatra 2012-ig még várni kell.

astra, frankfurt, gtc, gtc paris, opel

GTC KUPÉ

Fotókon az új Opel Astra kupé!

időpont:2011. április 26. 16:32

szerző:Autoblog

címkék:

Igaz a hír: gyártásba kerül az Opel Astra GTC kupé. Míg az autó két fotó képében már megérkezett hozzánk, a valóságban a tesztautók még futják az utolsó kilométereiket. Hat héten belül azonban, június 7-én az Opel minden részletet elárul róla.

bentley, gtc

GTC SPEED

A leggyorsabb Bentley kabrió

időpont:2009. január 12. 14:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Azure T után ismét egy exkluzív modellel rukkolt elő a Bentley - a Continental GTC Speed a patinás brit márka leggyorsabb kabriója. A Speed elnevezés ez esetben is a 20-as évek legendás Bentley autóira utal vissza. A vásárlók kétféle kabrió változat közül választhatnak, a "sima" GTC 560, míg a GTC Speed 600 lóerős. Utóbbi legnagyobb aduja, hogy nyitott tetővel 312, csukott tetővel pedig 322 km/órás végsebességet képes elérni. Le a kalappal előtte! Folytatás az ugrás után!

bentley, continental, gtc, visszahívás

BENTLEYK SZERVIZBE

13 ezer Bentleyt hívnak vissza

időpont:2008. június 04. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Igazán blama lehet a Bentley-nek, az angolok elit autógyárának aktuális szerviz visszahívási akciója, de a veszély, az náluk is veszély (pontosabban a hiba náluk is hiba). Az akció keretében egész pontosan 13 420 darab 2004 és 2008 közötti évjáratú Continental GT, Continental GT Speed, Continental Flying Spur és Continental GTC autót várnak a szervizekbe, ahol is kicserélik az üzemanyag szűrőt. A javítás oka, az a felfedezés, hogy a sózott utakon való használat miatt korrodálódhat az üzemanyag szűrő külső háza, ami porózussá teheti és extrém esetekben még üzemanyag is szivároghat belőle. Utóbbi indításnál vagy üzem meleg motor esetében tűzhöz is vezethet. A szervizek 2008 június folyamán minden érintett autónál elvégzik a szükséges javítást.

ascona, gtc, insignia, opel, vectra

KÖZÉPSZíNTŰ ERŐSíTÉS

Insignia váltja a Vectrát

időpont:2007. november 29. 10:38

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel új generációs középkategóriás autója radikális előrelépést ígér. Az új modellcsalád, melynek világpremierje jövő év júliusában a Londoni Autószalonon lesz, új mércét állít fel az Opel márka számára mind a technológia, mind pedig a design területén. Hogy markánsan megkülönböztesse elődjeitől, az Opel bejelentette, hogy az új modell neve Insignia lesz. Az új Insignia modellcsalád az Opel rüsselsheimi létesítményében fog készülni.