/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
anglia, autópálya, m5, rendőrség, vauxhall, vectra

Ronccsal száguldani

A nap képe: Ilyen kocsival 68 kilométert megtenni autópályán

időpont:2015. augusztus 04. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy nagy-britanniai férfinek sikerült 68 kilométeren át száguldoznia előzőleg rommá tört Vauxhall Vectrájával. Ráadásul egyáltalán nem nevezhetjük félősnek, ugyanis egy ponton 145 km/órás tempóval fotózták le. Végül a rendőrök állították meg.

bioetanol, e85, lexmaul, opel, vectra

GREEN TURBO

Bioetanolos turbó-Vectra a Lexmaultól

időpont:2008. április 26. 14:38

szerző:Autoblog

címkék:

Már a tuningcégek is kreálnak olyan turbómotoros modelleket, melyek bioetanollal is üzemelnek, jelentősen kímélve a környezetet. Az Opelekre szakosodott német Lexmaul egy 2 literes turbós Vectra kombit alakított át vegyes bioetanol/benzin üzeműre. Ha a tulaj E85-ös üzemanyaggal hajt, akár 80%-kal mérsékelheti autója szén-dioxid kibocsátását. A konverzió felára mindössze 899 euró. Az E85 literje Németországban nagyjából 90 eurócent, s ha hozzávesszük a gépkocsi 20%-kal magasabb fogyasztását, még mindig 1,1 euró/literes, kedvező értéket kapunk. Ez 35 eurócentes, vagyis 25%-os megtakarítást jelent literenként.

ascona, gtc, insignia, opel, vectra

KÖZÉPSZíNTŰ ERŐSíTÉS

Insignia váltja a Vectrát

időpont:2007. november 29. 10:38

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel új generációs középkategóriás autója radikális előrelépést ígér. Az új modellcsalád, melynek világpremierje jövő év júliusában a Londoni Autószalonon lesz, új mércét állít fel az Opel márka számára mind a technológia, mind pedig a design területén. Hogy markánsan megkülönböztesse elődjeitől, az Opel bejelentette, hogy az új modell neve Insignia lesz. Az új Insignia modellcsalád az Opel rüsselsheimi létesítményében fog készülni.

opel, vectra

KEMÉNYÍTÉS

Duplaturbós lesz az új Opel Vectra csúcsváltozata

időpont:2007. november 23. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Opel Vectra bemutatkozása ugyan kicsit arrébb van még, durván egy évet kell rá várni, az Auto Express mégis megtudta, hogy a középkategóriás limuzin csúcsváltozata összkerékhajtású lesz, motorházteteje alatt pedig duplaturbós hajtómű dolgozik majd. Az új Vectra természetesen négy-, ötajtós és kombi változatban is elérhető lesz, és szó van egy kupé leleplezéséről is, mely a GTC tanulmányra épül. Az új, a GM Y2 platformjára épülő Vectra - apró, a tengerentúli ízlésnek megfelelő - módosításokkal Amerikában is kapható lesz, a sportosított karosszériával készülő sportmodell VXR néven fut majd. A duplaturbós, 2,8 literes V6-os motor a hírek szerint 300 lóerő körül teljesítménnyel érkezik a piacra.

kémfotó, opel, vectra

Kémfotókon az új Opel Vectra

időpont:2007. május 18. 12:53

szerző:Autoblog

címkék:

opel, vectra

LONDONI PREMIER?

Egy év múlva jön az új Opel Vectra

időpont:2007. március 16. 14:01

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon bemutatott Opel Gran Turismo Coupé Conceptből készülhet az új Vectra, melynek premierje a 2008-as Londoni Autószalonra várható.