/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ausztrália, hsv, maloo, vauxhall

izom pickup

Európa leggyorsabb kisteherautója

időpont:2015. december 18. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Bizony a Vauxhall is forgalmaz pickup modellt, amely azonban nem kiváló teherbírásával, robusztus felépítésével vagy takarékos üzemeltetésével adja el magát, hanem nyers erejével. 6,2 literes, 536 lóerős V8-as motor mozgatja.

anglia, autópálya, m5, rendőrség, vauxhall, vectra

Ronccsal száguldani

A nap képe: Ilyen kocsival 68 kilométert megtenni autópályán

időpont:2015. augusztus 04. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy nagy-britanniai férfinek sikerült 68 kilométeren át száguldoznia előzőleg rommá tört Vauxhall Vectrájával. Ráadásul egyáltalán nem nevezhetjük félősnek, ugyanis egy ponton 145 km/órás tempóval fotózták le. Végül a rendőrök állították meg.

anglia, corsa, opel, rendőrség, tuning, vauxhall

Szigorú szabályok

Lefoglalták a rendőrök a tuningolt Corsát

időpont:2015. március 14. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Aligha gondolta volna, hogy egy autós összejövetel után gyalog kell hazamennie annak az angliai férfinak, aki Vauxhall Corsáját elkobozták a helyszínre kilátogató rendőrök. Motorterében 1.4-es helyett egy turbós 2.0 literes benzinmotor lakott.

opel, vauxhall, vivaro

teszt másképp

Videó: kétkerekezés a gyárban

időpont:2014. június 25. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Manapság már a kishaszonjárműveket is úgy tervezik, hogy a szokásos napi szállítási feladatok ellátása mellett zokszó nélkül tűrjék az extrém igénybevételt is. A Vauxhall lutoni gyáregységében például a járművekkel kézifékes fordulókat vesznek és kétkerekeznek.

astra, frankfurt, frankfurti autószalon, monza, opel, vauxhall

Új irányzat

Vagány lesz a következő Opel Astra

időpont:2013. október 29. 22:35

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Még a jelenleg futó generáció formaterve sem nevezhető elavultnak, a 2015-ben érkező új Astra kinézete a Frankfurtban bemutatott stílusteremtő Monza koncepcióautóéra fog hajazni.

chevrolet, opel, saab, vauxhall

VÁLSÁG

Újabb tízezer embert küld el a GM

időpont:2009. február 10. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

Újabb tízezer embert küld el - ezúttal az irodai állományból - a súlyos válsággal küzdő amerikai General Motors. A nem órabéres állományt még idén 63 ezerre tervezik csökkenteni 73 ezerről. Az elmúlt években a cég már több tízezer állást szüntetett meg, főként a termelésben.

gm, opel, saab, vauxhall

RECESSZIÓ

Négynapos munkahét az Opelnél

időpont:2009. január 16. 17:45

szerző:Autoblog

címkék:

A folyamatos termelés biztosítása és a munkahelyek megtartása érdekében a GM Powertrain-Magyarország Kft. vezetése a szakszervezettel egyetértésben január 16-tól, átmeneti időre heti négy napra csökkentette a munkaidőt a szentgotthárdi Opel-gyárban - tájékoztatta az MTI-t Légrádi Edit, a gyár szóvivője.

207, autóeladás, bmw, dodge, ford, golf, jaguar, nissan, opel, subaru, vauxhall, volkswagen

FELEMÁS AUTÓPIAC

Változatos autóeladások Európa szerte

időpont:2008. június 20. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

A JATO Dynamics, a világ vezető autóipari piackutató- és elemző cége mai jelentése alapján 2008 májusa az új autó eladások szempontjából lényegesen kedvezőtlenebbül alakult, mint az ígéretes év indulás. 7,2%-kal (101 551 db-bal) kevesebb új autó kelt el idén májusban, mint tavaly ilyenkor, így az összes darabszám 1 314 775 db lett.

insignia, opel, vauxhall

MINŐSÉGI UGRÁS

Az első fotók az Opel Insignia belsejéről

időpont:2008. június 04. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Opel brit testvérmárkája, a Vauxhall kiadta a vadonatúj Insignia modell első utastér fotóit. A képek alapján meggyőződhetünk róla, hogy az Insignia utasterének köze sincs a Vectra ultra-konzervatív kabinjához, jóval modernebb, látványosabb és sportosabb. A kronométer-szerű műszerek megvilágítása alapesetben fehér, azonban a "Sport' gomb megnyomásával háttérvilágításuk pirosra vált át. A galériában az Insignia elegáns fekete színben is megtekinthető!

gm, vauxhall

RÁNCFELVARRÁS

Új logót mutatott be a Vauxhall

időpont:2008. április 09. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A GM idei nagy dobása a Vectra-utód Insignia piacra dobása, az új modell a júliusi Londoni Autószalonon mutatkozik be. A megújult középkategóriás limuzin tiszteletére a brit divízió, azaz a Vauxhall felfrissítette griffmadár-motívumos logóját, az új emblémát az Insigniára szerelik fel először, de később minden típuson megjelenik. A Vauxhall utoljára 2003-ban nyúlt logójához.