/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
áruszállító, elektromos, furgon, opel, opel vivaro, új opel, vivaro, vivaro-e

vivaro-e

Jövőre érkezik az elektromos Opel Vivaro

időpont:2019. november 05. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

2020-tól az Opel Vivaro kishaszonjármű is kapható lesz tisztán akkumulátoros hajtással. A vevő kétféle nagyságú telep közül választhat, az 50 kWh kapacitásúval 200 kilométert ér el a hatótáv a WLTP szerint mérve, a 75-össel 300-at.

opel, opel vivaro, új opel, új vivaro, vivaro

a harmadik

Nyáron érkezik az új Opel Vivaro

időpont:2019. január 24. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Vivaro bármilyen feladatkörben felülmúlja elődjét, hiszen ügyesen meghatározott méreteivel és számos műszaki innovációjával teszi komfortosabbá az autózást és könnyebbé a mindennapokat. Az új Vivaro tavasztól rendelhető és nyáron kerül a márkakereskedésekbe.

fiat, fiat talento, talento, trafic, vivaro

talento

Új furgont mutatott be a Fiat

időpont:2016. március 27. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Fiat bemutatta új kisáruszállítóját, a Talentót, amely betölti a Doblò Cargo és a Ducato közötti piaci rést. A Talento révén a Fiat új szállítási térfogat-, illetve hossz-kategóriákban szállhat versenybe. Májustól rendelhető.

opel, vauxhall, vivaro

teszt másképp

Videó: kétkerekezés a gyárban

időpont:2014. június 25. 08:30

szerző:Autoblog

címkék:

Manapság már a kishaszonjárműveket is úgy tervezik, hogy a szokásos napi szállítási feladatok ellátása mellett zokszó nélkül tűrjék az extrém igénybevételt is. A Vauxhall lutoni gyáregységében például a járművekkel kézifékes fordulókat vesznek és kétkerekeznek.

opel, vivaro

új arc

Átváltozott az Opel Vivaro

időpont:2014. március 18. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Új, sokkal modernebb fizimiskát kapott az Opel haszonjárműve, a Vivaro. A nyáron forgalomba kerülő második nemzedék behozza a márka tervezési filozófiáját az áruszállítók közé. Ehhez pedig innovatív megoldások járulnak a géptető alatt és a vezetőfülkében is.

opel, vivaro

VIVARO VPC

OPC-sportfurgon az Opeltől

időpont:2007. október 27. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Hol van az előírva, hogy az áruszállítóknak nem lehet sportos dobozosuk? Sehol. Úgyhogy az Opel sportrészlegénél fogták magukat a mérnökök, és OPC-s különkiadást gyúrtak a Vivaro furgonból, az amszterdami haszonjármű szakkiállításon leleplezett tanulmány a Vivaro VPC (Vivaro Performance Concept) nevet kapta. A Vivaro VPC motorházteteje alá egy annyira nem különleges, 144 lóerős, 2,5 literes dízelmotort rejtettek, a külső és belső díszítések azonban gondoskodnak róla, hogy mindenkinek megakadjon a furgonon a szeme. A VPC sportos lökhárítókat, tetőspoilert, csinos oldalszoknyákat és alufelniket kapott, bent pedig - micsoda "szentségtörés" - Recaro sportüléseket helyeztek el. A raktér fautánzatú lett. A Vivaro VPC kizárólag Hollandiában kerül majd piacra, száz darabos limitált kiadásban. Gyorsan elkapkodják majd a különlegességre vágyók... Galéria a címre kattintva!