/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Európa leggyorsabb kisteherautója

2015. december 18. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Bizony a Vauxhall is forgalmaz pickup modellt, amely nem kiváló teherbírásával, robusztus felépítésével vagy takarékos üzemeltetésével adja el magát, hanem nyers erejével. Ausztrália leggyorsabb kisteherautójának brit mását ugyanis 6,2 literes, 536 lóerős V8-as motor mozgatja. Ráadásul a forgalmi adó is visszaigényelhető utána…

A HSV GTS Maloo pickup Ausztrália legőrültebb és leggyorsabb pickupja, ami Vauxhall márkanéven az Egyesült Királyságban is megvásárolható. A 2016-os modellévre a kisteherautó LS3 V8-as aggregátját kicserélték a Camaro ZL1 6,2 literes kompresszoros erőforrására, így az 536 lóerőt és 671 Nm nyomatékot ad le.

Ez nevetségesen gyorssá teszi az 540 kilogramm teherbírású, hátsókerék-hajtású platóst: 4,6 másodperc alatt felviharzik százra, 12,7 másodperc alatt futja a negyed mérföldet, végsebessége pedig 250 km/óra. Alapfelszerelés a rajtelektronika, a 20 colos kerékszett 255, illetve 275 mm széles abroncsokkal, valamint a hátsó korlátozottan záró differenciálmű.

A legjobb az egészben pedig az, hogy a Vauxhall Maloo haszonjárműnek minősül az Egyesült Királyságban, így a vállalkozások visszaigényelhetik utána a forgalmi adót. Az alapár egyébként 54 500 font.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/