/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kémfotókon az új Opel Vectra

2007. május 18. 12:53   |   Autoblog
címkék:  

Sokat egyelőre nem tudunk az új Vectráról, azt azonban bizton állíthatjuk, hogy már javában tesztelik. Az új modellből egyelőre nem sok látszik a gondos álcázás miatt, csak gyári pletykákra hagyatkozhatunk, melyek szerint az új középkategóriás kupésabb vonalvezetést kap, s néhány formai megoldása emlékeztet majd a Genfi Autószalonon bemutatott GTC tanulmányra. Ugyanez áll a beltérre is. Ja, és a legfontosabb: a GM szerint a Vectra név felett eljárt az idő, az új modell jelen állás szerint Insignia néven érkezik majd a szalonokba. Galéria a klikk után!

(Forrás, fotó: car online)

Sokat egyelőre nem tudunk az új Vectráról, azt azonban bizton állíthatjuk, hogy már javában tesztelik. Az új modellből egyelőre nem sok látszik a gondos álcázás miatt, csak gyári pletykákra hagyatkozhatunk, melyek szerint az új középkategóriás kupésabb vonalvezetést kap, s néhány formai megoldása emlékeztet majd a Genfi Autószalonon bemutatott GTC tanulmányra. Ugyanez áll a beltérre is. Ja, és a legfontosabb: a GM szerint a Vectra név felett eljárt az idő, az új modell jelen állás szerint Insignia néven érkezik majd a szalonokba.

(Forrás, fotó: car online)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/