/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
drift, h1, hyundai, imax n, kisbusz

hyundai imax n

A nap képe: a nyolcszemélyes drift busz

időpont:2019. október 18. 13:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai Australia egy lelkes ’föld alatti’ csapata a helyi piacon iMax-ként forgalmazott személyszállítóból olyan versenygépet alkotott, amely nemcsak a sofőr, hanem hét utasának is mosolyt csal az arcára.

h1, hummer, lánctalpas, sema

EXPEDÍCIÓ

Lánctalpas dízel-elektromos Hummer a Déli-sarkra

időpont:2010. november 05. 22:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Zero South a Drive Around the World szervezettel karöltve egy lánctalpas, biodízel-elektromos meghajtású Hummer H1-est készített, amelyet sarkkutatáshoz fognak használni. A járművet Buzz Aldrin és az Apple társalapítója, Steve Wozniak fogja vezetni.

h1, hummer, sema

ÁLLATI

A nap képe: Hummer H1 Ronda Kiadás

időpont:2009. július 02. 16:23

szerző:Autoblog

címkék:

Ez a ferde orrú 1999-es Hummer H1-es állítólag a Las Vegas-i SEMA show-ra készült el, s csak két példány létezik belőle. 185 ezer dollárt költöttek rá, de jelenleg 89 ezerért elvihető.

h1, hyundai

SZEBB ÉS TÁGASABB

Áprilistól kapható az új Hyundai H1 busz

időpont:2008. február 15. 17:34

szerző:Autoblog

címkék:

A Hyundai új H1-es modelljének európai premierje a 2007. évi Európai Országúti Szállítási Kiállításon volt. Az áru- és személyszállító, illetve vegyes használatú kivitelben gyártott, tágas H1-et a Hyundai teljesen új külső formai megoldásokkal és egy új dízelmotorral ruházta fel. A számos konfigurációnak köszönhetően a H1 igen sokoldalú és felszerelése is bőséges. Magyarországon két változatban - kishaszonjármű és nyolcszemélyes busz - lesz kapható áprilistól. Míg a haszongépjármű változat a kis- és középvállalatokat veszi célba, addig a busz főként a családokat és nagyobb háztartásokat célozza, miközben taxinak is kiválóan alkalmas.