/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Áprilistól kapható az új Hyundai H1 busz

2008. február 15. 17:34   |   Autoblog
címkék:  

Magyarországon a Hyundai H1 két változatban – kishaszonjármű és nyolcszemélyes busz – áprilistól lesz kapható .


A Hyundai új H1-es modelljének európai premierje a 2007. évi Európai Országúti Szállítási Kiállításon volt. Az áru- és személyszállító, illetve vegyes használatú kivitelben gyártott, tágas H1-et a Hyundai teljesen új külső formai megoldásokkal és egy új dízelmotorral ruházta fel. A számos konfigurációnak köszönhetően a H1 igen sokoldalú és felszerelése is bőséges. Magyarországon két változatban – kishaszonjármű és nyolcszemélyes busz – lesz kapható áprilistól. Míg a haszongépjármű változat a kis- és középvállalatokat veszi célba, addig a busz főként a családokat és nagyobb háztartásokat célozza, miközben taxinak is kiválóan alkalmas.


A Hyundai a 80-as évek végén mutatta be a H1-et, majd a modellt termékválasztéka fontos elemévé fejlesztette. Az új Hyundai H1-nek minden esélye megvan arra, hogy ugyanolyan sikeres legyen, mint az elődei. 5125 mm-es hosszúságával, 1920 mm-es (+100 mm) szélességével, 3200 mm-es (+120 mm) tengelytávjával a H1 felveszi a versenyt osztálya elismert modelljeivel.


A H1 haszongépjármű 3 üléses, a busz pedig 8 üléses változatban lesz elérhető. Valamennyi modell erőforrása az új 2,5 literes, változó turbógeometriájú common rail dízelmotor, amelynek teljesítménye 170 lóerő 3800-as fordulatszámnál. Legnagyobb nyomatéka 392 Nm 2000-es fordulatszám mellett. Ezzel a H1-es csúcssebessége 181 km/óra, átlagos üzemanyag-fogyasztása pedig 8,8 liter/100 km.


A H1-es jól is néz ki, az új hűtőmaszk és a nagyobb lámpatestek imponálóak. Modern megjelenését tovább erősítik az opcióként választható 16 colos könnyűfém keréktárcsák is. Az alapfelszereltség részeként a kettős tolóajtó és a választható kétszárnyú hátsó ajtó nagyobb rakodási lehetőséget biztosít. A belső tér még tágasabb, ergonomikusabb és jobban felszerelt, így könnyebbé és kényelmesebbé teszi tulajdonosa életét. A műszerfal stílusa már jobban igazodik az európai ízlésvilághoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/