/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, bigfoot, forgiato, infiniti fx

majdnem Bigfoot

A nap képe: 32 collos kerekek az Infinitin

időpont:2015. július 30. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Masszív, már-már félelmetes látványt kelt oldalról a 32 collos Forgiato felnikkel felszerelt és arany fóliával bevont Infiniti FX. Az persze jó kérdés, hogy a hatalmas görgők mennyit rontanak a menetkomforton, viszont a kerékjárati ívekből ki kellett vágni, hogy beférjenek.

infiniti, infiniti fx

exkluzív darab

Infiniti FX Black & White kiadás

időpont:2013. január 08. 20:20

szerző:Autoblog

címkék:

Az FX modellt a kutatások szerint elsősorban sportautóra emlékeztető megjelenése és jól eltalált arányai miatt választják a vásárlók. Ezt felismerve az Infiniti az európai piacon most egy új, limitált szériával jelentkezik, amely a „Black and White Edition” nevet kapta.

forma-1, fx50, infiniti fx, sebastian vettel, vettel, vettel edition

vettel kiadás

Egy Infiniti Sebastian Vetteltől

időpont:2012. november 05. 20:40

szerző:Autoblog

címkék:

Minden idők legerősebb és legdrágább Infinitije tulajdonképpen egy valóra vált kívánság. Alkotója a kétszeres Forma-1 világbajnok Sebastian Vettel, aki Infiniti FX50 S „szolgálati autóját” saját elképzeléseinek megfelelően alakíttatta át.

autóteszt, fx30d, infiniti, infiniti fx

autóblog teszt

Japán harcos: Infiniti FX30d GT Premium

időpont:2012. október 08. 14:50

szerző:Autoblog

címkék:

Az egyedi formatervű Infiniti FX egy teljesen új kategóriát teremtett és komoly rajongótáborra tett szert. Hazánkban is, ahol sokáig csak szürkeimport útján lehetett beszerezni. Ma már más a helyzet, bárki megveheti magának, nyomatékos dízelmotorral is.

crossover, fx, infiniti, infiniti fx

ÚJ FORMA

Megjött az új Infiniti FX

időpont:2012. május 16. 14:55

szerző:Autoblog

címkék:

Ha egy társaságban az Infiniti márka kerül szóba, szinte biztos, hogy mindenkinek a dizájnos FX szabadidő-autó jut eszébe. A hozzánk csakis szürkeimport útján bejutott sport-terepjáróból ha felbukkant egy példány a városban, csorgattuk rá a nyálunkat.