/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
compass, jeep, jeep compass, stellantis, új compass

modernizálták

Megújult a Jeep Compass

időpont:2021. április 06. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

Leleplezték az új Jeep Compasst, az első Jeep SUV-t, amelyet a Stellantis csoport vezet be Európában. Az új Compasst kifejezetten úgy fejlesztették, hogy minden korábbinál európaibb legyen, a jobb minőségű kidolgozástól kezdve a fejlett fedélzeti technológiákig.

compass, jeep, jeep compass, renegade

szép és modern

Frissült a Jeep Compass

időpont:2020. június 05. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett az európai piac igényeihez igazodó új Jeep Compass, amely immár az FCA olaszországi Melfiben működő üzemében készül. A megújult Compass egyik újdonsága a 130 és 150 lóerős változatban elérhető 1,3 literes, négyhengeres benzines turbómotor.

jeep, jeep compass, új compass

kompakt jeep

Megérkezett hozzánk a Jeep Compass

időpont:2017. szeptember 27. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Jeep is előrukkolt a maga kompakt méretű szabadidőautójával, a Compasszal. A Compass egy kifejezetten vonzó külsejű, remekül összerakott autó, gazdag felszereltséggel, erőteljes motorokkal és kategóriaelső terepképességekkel. Ára hétmillió forintról indul.

compass, genfi autószalon, jeep, jeep compass, új compass

compass

Megújult a Jeep kompakt szabadidőautója

időpont:2017. március 22. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalonon mutatkozott be a vadonatúj Jeep Compass, amellyel a márka szeretne egy szeletet kihasítani a rohamtempóban bővülő európai kompakt SUV szegmensből. A modell elsősorban kategóriaelső terepképességeivel tűnik ki vetélytársai közül.

cherokee, compass, jeep, jeep compass

compass

Képeken az új kompakt Jeep

időpont:2016. szeptember 27. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az FCA új brazíliai Jeep összeszerelő üzemének ünnepélyes megnyitása alkalmából bemutatta a vadonatúj Jeep Compass modellt. Az új Compass méretileg a Renegade és a Cherokee közé ékelődik be, dizájnját tekintve pedig az utóbbihoz áll közelebb.