/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
chevrolet, kahn, project red rover, range rover

project red rover

A 21. századba emelték át ezt a Range Rovert

időpont:2018. november 11. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az E.C.D Design remek érzékkel nyúlt a klasszikus Range Roverhez. Bizonyította, hogy a retró vonalak mögé bújtatott modern technika a luxus terepjárók ősénél is csodát tesz. A karosszéria és a belső tér eredeti maradt, miközben a lemezek alatt mindent korszerűsítettek.

a nap képe, kahn, kahn design

Retró versenyautó

A nap képe: Fiatal régiség

időpont:2015. augusztus 29. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Kahn Design felrakott két képet az internetre készülő újdonságáról, mely az 1930-as évek versenyautóinak stílusát ötvözi modern jegyekkel. A négykerekű a Speed 7 nevet kapta, de egyelőre nem tudni, mikor mutatkozik be.

kahn, range rover

KIRÁLYI HINTÓ

Range Rover Cosworth a szaudi királyi családnak

időpont:2008. október 29. 17:53

szerző:Autoblog

címkék:

Afzal Kahn és cége, a Kahn Design olyan nemes autómárkákra szakosodott, mint a Bentley, az Aston Martin, a Rolls-Royce vagy a Range Rover. A nagy hittel megáldott üzletember egy nyilatkozatában kiemelte, nem fogja karba tett kézzel nézni a brit autóipar hanyatlását, hanem időről időre olyan kreációkkal fog jelentkezni, amelyek büszkeséggel töltik el a brit kebleket. Legújabb autójával, a Cosworth-al szövetségben épített Kahn Cosworth Sport 300-zal is a brit autóipart szeretné "felébreszteni". A Range Rover Sporton alapuló járműre Kahn a napokban egyébként egy csinos, 80 darabos megrendelést kapott a szaudi királyi családtól. Kezdetnek nem rossz.