Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A 21. századba emelték át ezt a Range Rovert

2018. november 11. 19:00   |   DG
címkék:  

Az E.C.D Automotive Design remek érzékkel nyúlt hozzá a klasszikus Range Roverhez. Bizonyította, hogy a retró vonalak mögé bújtatott modern technika a luxus terepjárók ősénél is csodát tesz. A karosszéria és a belső tér eredeti maradt, miközben a lemezek alatt a mai kor követelményeinek megfelelően mindent korszerűsítettek.

A Project Red Roverre keresztelt alkotásban a Buick-eredetű V8-as helyett egy 6,2 literes Chevrolet LS3 blokk dolgozik, amely több mint kétszer olyan erős, pontosan 430 lóerőt és 575 Nm nyomatékot termel. Teljesen új alapokra helyezi a menetteljesítményt, különösen úgy, hogy az E.C.D-nél a felfüggesztést és a kormányművet is az új követelményeknek megfelelően alakították ki. A Range Rover új, adaptív légrugós felfüggesztést kapott, ezen kívül lecserélték a fékrendszert és a kerékjáratokat 20 colos Kahn Mondial felnikkel töltötték ki.

A kármenpiros külső színt úgy választották ki, hogy a lehető legjobban passzoljon a krémszínű bőrkárpitozáshoz, ami a belső teret uralja. A fotelek mellett krémszínű bőrhuzatot találunk a középső könyöklőn, az ajtóbelsőkön, a kormánykeréken és a műszerfal árnyékolóján. A műszerfal egyébiránt teljesen eredeti, fabetétekkel és kétzónás légkondicionálóval. Extraként egyedi, vezeték nélküli telefontöltőt is építettek bele.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!