/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, kia stinger, stinger, tribute edition

koreai ikon

Ezzel a különkiadással búcsúzik a Kia Stinger

időpont:2022. december 31. 13:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia négyajtós sportszedánja, a Stinger hamarosan a karrierje végéhez ér, a koreai gyártó pedig egy 1000 darabra limitált speciális kiadással búcsúztatja az ikonikus nagyteljesítményű modellt.

kia stinger, korea, sportkocsi, új kia

Rosszkor rossz helyen

Máris elkaszálja a Kia a Stingert?

időpont:2021. július 19. 18:24

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy éven belül leállíthatja a Kia sportmodelljének gyártását, mivel a Stinger nem hozta az elvárt számokat. Szomorú, de az SUV-k és elektromos autók terjedésével az ilyen modelleknek nem sok babér terem, amin az se segít, hogy ez volt a gyártó első családi sportautója.

kia, kia stinger, stinger

gran turismo

Itt a felfrissített Kia Stinger európai változata

időpont:2020. szeptember 23. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia ma bemutatta a felfrissített Kia Stinger európai változatát. A Kia nagy teljesítményű sportszedánjának megjelenése megújult, egy sor technológiai és biztonsági fejlesztés mellett, amelyek még jobban kiemelik a Stinger gran turismo karakterét.

kia, kia stinger, stinger

gran turismo

Felfrissült a Kia Stinger

időpont:2020. augusztus 12. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia nyilvánosságra hozta a felfrissített Stinger első fotóit. Az ötajtós sportszedán megjelenése módosult; a változások még hangsúlyosabbá teszik a Stinger gran turismo karakterét, miközben az utastéri anyagminőség is szintet lépett és a színválaszték is kibővült.

kia, kia stinger, stinger

egyedi darab

A nap képe: a Kia Stinger pályaautó

időpont:2019. július 26. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Motors UK munkatársai nem engedték bezúzni az Egyesült Királyság első Stinger modelljét, inkább pálya-versenyautót faragtak belőle. A modellt rengeteg fölöslegtől szabadították meg, motorját pedig feltuningolták, megalkotva az első Stinger versenyautót.

kia, kia stinger, stinger

túraautó

Dízelmotorral is jön hozzánk a Kia Stinger

időpont:2017. január 19. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia bejelentette, hogy lenyűgöző külsejű gran turismója, a Stinger egy 2 literes és egy 3,3 literes turbómotorral, valamint egy 2,2-es turbódízel erőforrással kerül piacra Európában az év negyedik negyedévében.

gran turismo, kia, kia stinger, stinger

meglepetés

Négyajtós kupéval jelentkezett a Kia

időpont:2017. január 09. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Stinger egy ötszemélyes ferdehátú sportszedán, és a legnagyobb teljesítményű sorozatgyártású modell a cég történetében. Többféle motorral és hajtáslánccal, luxusszínvonalú belsővel érkezik, idén először az Egyesült Államokban, de 2017 végén Európába is elér.