/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
kia, kia stinger, stinger

gran turismo

Felfrissült a Kia Stinger

időpont:2020. augusztus 12. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia nyilvánosságra hozta a felfrissített Stinger első fotóit. Az ötajtós sportszedán megjelenése módosult; a változások még hangsúlyosabbá teszik a Stinger gran turismo karakterét, miközben az utastéri anyagminőség is szintet lépett és a színválaszték is kibővült.

kia, kia stinger, stinger

egyedi darab

A nap képe: a Kia Stinger pályaautó

időpont:2019. július 26. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Motors UK munkatársai nem engedték bezúzni az Egyesült Királyság első Stinger modelljét, inkább pálya-versenyautót faragtak belőle. A modellt rengeteg fölöslegtől szabadították meg, motorját pedig feltuningolták, megalkotva az első Stinger versenyautót.

kia, kia stinger, stinger

túraautó

Dízelmotorral is jön hozzánk a Kia Stinger

időpont:2017. január 19. 17:55

szerző:DG

címkék:

A Kia bejelentette, hogy lenyűgöző külsejű gran turismója, a Stinger egy 2 literes és egy 3,3 literes turbómotorral, valamint egy 2,2-es turbódízel erőforrással kerül piacra Európában az év negyedik negyedévében.

gran turismo, kia, kia stinger, stinger

meglepetés

Négyajtós kupéval jelentkezett a Kia

időpont:2017. január 09. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Kia Stinger egy ötszemélyes ferdehátú sportszedán, és a legnagyobb teljesítményű sorozatgyártású modell a cég történetében. Többféle motorral és hajtáslánccal, luxusszínvonalú belsővel érkezik, idén először az Egyesült Államokban, de 2017 végén Európába is elér.

911, porsche, stinger, topcar

orosz tuning

Topcar Porsche 911 Carrera Stinger

időpont:2013. július 04. 21:15

szerző:DG

címkék:

A legfrissebb Porsche tuning Oroszországból, a Topcar csapatától érkezett, akik nagy műgonddal alakították át saját példányukat. A Stingernek elnevezett alkotás bármely német tuningműhely autója mellett megállná a helyét, igen figyelemreméltó darab.