/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Topcar Porsche 911 Carrera Stinger

2013. július 04. 21:15   |   Autoblog
címkék:  

A legfrissebb Porsche tuning Oroszországból, a Topcar csapatától érkezett, akik nagy műgonddal alakították át saját példányukat. A Stingernek elnevezett alkotás bármely német tuningműhely autója mellett megállná a helyét, igen figyelemreméltó darab.

A Topcar szakemberei szép munkát végeztek a 911 Carrerán. Jóval agresszívabb a gyári változatnál, ugyanakkor egy ponton sem esik túlzásokba. A zuffenhauseni sportkupé komplett aerodinamikai készletet kapott, egyedi első és hátsó lökhárítókkal, sárvédőkkel, illetve küszöbökkel. A farra szénszálas légterelő szárnyat illesztettek, emellett lecserélték a motorháztetőt (itt a csomagtartót) egy könnyebb karbon darabra. Végül a Porschét egy garnitúra ADV.1 felnivel is megdobták.

A spoilerkészlet egyelőre a 911 Carrera 4 és Carrera 4S modellekhez elérhető, de az orosz cég hamarosan a gyárilag keskenyebb nyomtávú Carrera és Carrera S modellekhez is elkészíti azt. A Stinger készlet elemeit minden esetben szénszálas műanyagból gyártják le, ára 14 280 eurótól indul. A Topcarnál emellett a Porsche modellek motortuningjával és az utastér nemesítésével is foglalkoznak.

A Porsche 911 Carrera Stinger premierjére a moszkvai Auto Exotica kiállításon kerül sor (július 5-7.), de aki lemaradna róla, a szeptemberi Frankfurti Autószalonon is megtekintheti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/