/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóvásárlók, carvertical, használt autó, használtautó-piac, használtautó-vásárlás, kilométeróra visszatekerés, kilométeróra-csalás

statisztika

Kiderült, mit vesznek figyelembe a magyarok használt autó vásárlása során

Az autóvásárlási szokások Európa-szerte eltérőek. A carVertical legfrissebb felmérésében azt vizsgálta, milyen tényezők játszanak szerepet a használt autók vásárlásakor a kontinens országaiban, így Magyarországon is.

baleset, carvertical, elektromos autó, futásteljesítmény, kilométeróra visszatekerés, kilométeróra-állás

csalás

Kiderült, mennyire tekerik az elektromos autók kilométeróráját

A használtautó-piacon tapasztalható átláthatatlanság jelensége az elektromos gépjárművek egyre nagyobb elterjedésével sem változott. A carVertical kutatásai szerint a különféle csalások, beleértve a kilométeróra-visszatekerést, az elektromos autókat is érintik.

amerika, autóeladás, jármű értékesítés, kilométeróra visszatekerés, kilométeróra-tekerés

Pofátlan csalás

350 ezer kilométerrel tekerte vissza eladó autója óráját egy kereskedő

Ennél durvább visszatekerésről még nem hallottunk! Egy amerikai autókereskedő bizonyíthatóan 12 darab eladásra szánt autója óráját állította vissza korábbi értékre, melyek közül a legdurvább több mint 350 ezer kilométerrel „lett fiatalabb”. Most börtön vár rá.

állapotfelmérés, autóimport, használt autó, használtautó-piac, kilométeróra visszatekerés, márkaszerviz

import lutri

Kétes múltú használt autók lakat alatt

Tavaly megközelítőleg 100 000 külföldön vett négykerekűt regisztráltak hazánkban, ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek jórészt megkérdőjelezhető előélettel érkeznek Magyarországra. Ha nem akarunk csalás áldozatává válni, körültekintően kell eljárnunk.

kilométerállás, kilométeróra visszatekerés

nincs büntetés

Zavartalanul tekerik vissza a kilométerórákat

időpont:2014. szeptember 04. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Tavaly júliusban lépett életbe az a rendelkezés, amely egy évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti az autók kilométerórájának visszatekerését. Az eltelt több mint egy évben azonban egyetlen alkalommal sem ítéltek el senkit. A kilométeróra visszatekerés folyik tovább.

futásteljesítmény, használtautó, kilométeróra visszatekerés

ÚJ SZABÁLYOZÁS

Bealkonyul-e a kilométerórát visszatekerőknek?

időpont:2011. december 14. 16:27

szerző:Autoblog

címkék:

Jövő januártól az autók adásvétele, illetve műszaki vizsgája során leolvasott kilométeróra-állások is bekerülnek a központi járműnyilvántartásba. Az adatokhoz pedig korlátozás nélkül, 1250 forintos díj ellenében hozzá lehet majd férni.