/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóvásárlók, carvertical, használt autó, használtautó-piac, használtautó-vásárlás, kilométeróra visszatekerés, kilométeróra-csalás

statisztika

Kiderült, mit vesznek figyelembe a magyarok használt autó vásárlása során

Az autóvásárlási szokások Európa-szerte eltérőek. A carVertical legfrissebb felmérésében azt vizsgálta, milyen tényezők játszanak szerepet a használt autók vásárlásakor a kontinens országaiban, így Magyarországon is.

autópiac, használt autó, használtautó-piac, használtautó-vásárlás, koronavírus

25 százalékos átlagár-növekedés a használtautó-piacon

időpont:2021. január 25. 20:15

szerző:Autoblog

címkék:

Tízévnyi növekedés után a koronavírus a magyar autópiacot is megtörte, az autók iránti érdeklődés azonban alig csökkent. A hazai tulajdonosváltásoknál a tavalyi évhez képest csupán 3,5%-os a visszaesés. Mindez pedig az átlagárakat is jelentősen felverte.

használt autó, használtautó-vásárlás, promóció, szerviz, szerviztörténet

promóció

Használtautó-vásárlás 1 millió alatt

időpont:2019. június 16. 20:00

szerző:Autoblog

címkék:

Használt autó vásárlásakor rengeteg a buktató. Az 1-1,5 millió Ft alatti kategóriában első szabály, hogy sosem márkanevet, illetve típust vásárolunk, sokkal fontosabb, hogy milyen műszaki állapotban van a jármű.

használt autó, használtautó-vásárlás, szerviz

szervizes múlt

Egyre tudatosabban választanak használt autót a magyarok

időpont:2017. szeptember 06. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

Fontos a megbízhatóság és a praktikum a hazai használtautó-vásárlóknak – derült ki a Totalcar és a JóAutók.hu közös felméréséből. A kérdőívet kitöltők 67 százaléka leginkább az autó szervizelőéletére és jelenlegi állapotára fókuszál vásárláskor.

használt autó, használtautó-vásárlás, import, szerviz

csökkenő lendület

Kevesebben vesznek import használt autót

időpont:2017. május 18. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Lassulni látszik a használtautó-vásárlási kedv, az átírások és az import lendülete is csökkent. Ez utóbbi terület 2012 óta évente 30 százalékos növekedést mutatott, idén január és március között azonban csak 7 százalékos gyarapodást produkált 2016-hoz képest.

aaa auto, használtautó-vásárlás, opel, skoda, suzuki

A magyarok a dízel autókat kedvelik

időpont:2016. november 07. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A régió egyik legnagyobb használtautó-kereskedési hálózata, az AAA AUTO értékesítései adatai alapján hazánkban a legnépszerűbb autó az Opel Astra, a Suzuki Swift és a Ford Focus. Az értékesített autók kétharmada pedig dízelmotorral szerelt.