/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
david hasselhoff, kitt, knight rider, pontiac

a szuperautó

David Hasselhoff újra beül KITT volánja mögé

időpont:2019. november 21. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Michael Knight megformálója, David Hasselhoff most újra beül KITT-be, és megmutatja, hogyan szabott irányt a következő évtizedek autóipari fejlesztéseinek a Knight Rider.

a nap képe, árverés, kitt, knight rider, pontiac ár

Knight Rider

A nap képe: Egy KITT replika, amit még Hasselhoff is dedikált

időpont:2019. január 27. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Árverésre kínálnak egy KITT-é alakított Pontiac Trans Am-et, mely a harmadik és negyedik évadban szerepelt autó pontos mása. A 112 ezer kilométert futott járgány kívül-belül hasonlít a hírességre, épp ezért meg is kérik az árát: a kikiáltási ár 16,7 millió forint.

knight rider, renault, videó

Trafic Rider

Megérkezett a franciák Knight Ridere – videó

időpont:2014. szeptember 07. 10:01

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Érdekes módon promóciózza legújabb egyterűjét a Renault. A Trafic lett a XXI. század KITT-je, bár az a reklámfilmből sem derül ki, hogy tulajdonképp miért. Mindenesetre ott villog az autó orrán a híres piros csík is.

knight rider, pontiac, V8

Eladó KITT

Árverésen Knight Rider autója

időpont:2014. április 03. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nemsokára egy sikeresen licitáló rajongó álma válhat valóra, ugyanis elárverezik David Hasselhoff - egykor a való életben használt - autóját. Bár ez a Pontiac Trans Am nem járt forgatásokon, egy hű rajongó építette a színésznek, aki aztán használta is a fekete csodát.

knight rider

NEM SEMMI

A nap képe: legendás autók egymás mellett!

időpont:2010. december 04. 18:49

szerző:Autoblog

címkék:

Nem mindennap látni, hogy egymás mellé kerül a Knight Rider sorozat, a Vissza a jövőbe, a Szellemirtók és Jurassic Park című film "szereplőgárdája".

knight rider, videó

PREMIER ESTE

Videók: részletek az új Knight Rider-moziból

időpont:2008. február 17. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Aki esetleg nem tudná: az NBC-n ma tér vissza a képernyőre mindenki kedvenc beszélő autója, az immár Mustang-ruhába öltöztetett, Val Kilmer hangján megszólaló K.I.T.T. Íme egy rakás részlet az új sorozat backdoor pilotjából!

knight rider, videó

K.I.T.T.

Videó: nagyon pörög az új Knight Rider

időpont:2008. február 12. 10:44

szerző:Autoblog

címkék:

A Sorozatjunkie jóvoltából két vadiúj promót tudunk mutatni az új Knight Riderből. A backdoor pilotot február 17-én nyomja az NBC, ezekben az előzetesekben az új Mustang-K.I.T.T. már mutat valamit különleges képességeiből.

knight rider

PROMÓ

Videó: előzetes az új Knight Riderből

időpont:2008. január 07. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az NBC februárban tűzi műsorára az új Knight Rider úgynevezett backdoor pilotját, melynek új előzetese került fel a netre. Szó se róla, a spot inkább tűnik Mustang-reklámnak, mint műsorpromónak...

knight rider, shelby

AZ ÚJ SZTÁR

Mustang lesz az új K.I.T.T.

időpont:2007. november 30. 09:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Jalopnik úgy tudja, eldőlt, hogy melyik autó "játssza" majd K.I.T.T.-et a feltámasztásra ítélt Knight Rider sorozatban. Mi az NBC helyében a Chevrolet Camarót választottuk volna, a csatorna vezetősége viszont egy Mustang mellett döntött. A Pontiac Trans Am/Firebird helyett így a jövőben a Shelby-féle GT500 KR üldözi majd a bűnözőket és persze pofátlankodik gazdájával minden lehetséges pillanatban (a képen a piros futófény egyelőre csak Photoshop). Az új széria elvileg jövőre kerülne adásba, de a hollywoodi írók sztrájkja miatt nagyon is elképzelhető valami csúszás. Jó ötlet a Shelby Mustang? Várjuk a kommenteket!

knight rider

KNIGHT RIDER

K.I.T.T. visszatér a tévéképernyőkre

időpont:2007. október 01. 12:31

szerző:Autoblog

címkék:

Azok voltak a szép idők, amikor még olyan sorozatokért vártuk epedve a hétvégét, mint a Knight Rider. Mindenki olyan, (akár pofátlanul vissza)beszélő Pontiac Trans-Amet (Firebirdöt) akart, mint amilyennel Michael Knight (a felülmúlhatatlan David Hasselhoff) rótta az utakat, a K.I.T.T. orrára varázsolt futófény is egyből hatalmas divat lett. Már éppen kezdett a feledés homályába merülni az amúgy az 1980-as években forgatott sorozat, mikor az NBC most hirtelen bejelentette, hogy feltámasztaná a sikerszériát. Retróhullám ide vagy oda, azért feltehetően nem David Hasselhoff lesz a főszereplő (bár ki tudja), K.I.T.T. viszont biztosan új formában tér vissza. A producerek még nem döntötték el, hogy melyik modell lesz a szerencsés, mely beszélhet, ugrándozhat kedvére, mi a magunk részéről bátorkodnánk javasolni az új Chevrolet Camarót... A további ötleteket várjuk a kommentekben!