/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
koleos, peking, renault, renault koleos, renault-nissan, új koleos

prémium SUV

Bemutatkozott az új Renault Koleos

időpont:2016. április 26. 17:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a Pekingi Autószalonon rántotta le a leplet az új generációs Koleos SUV-ról. Az Espace és a Talisman után a Koleos a Renault harmadik prémium modellje és fontos szerep jut neki a márka ismertségének és megítélésének javításában. Jövőre érkezik.

koleos, peking, renault, renault koleos, új koleos

generáció váltás

Gyári fotón az új Renault Koleos

időpont:2016. április 21. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a Pekingi Autószalonon rántja le a leplet az új Koleosról, amiről befutott az első fotó. A középméretű Koleosszal válik teljessé a Renault prémium modellkínálata, a kocsi emellett fontos szerepet játszik majd a Renault nemzetközi terjeszkedésében.

captur, crossover, kadjar, kína, koleos, renault

kadjar

Új szabadidőautóval erősít a Renault

időpont:2015. február 03. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Captur sikerétől megerősödve a Renault folytatja a crossoverek területén indított offenzíváját, amelynek következő lépése a Kadjar megjelenése. A Kadjar az első kompakt méretű Renault crossover, amitől sokat remélnek a franciák.

crossover, koleos, renault

FRISS ARC

Megújult a Renault Koleos

időpont:2011. június 23. 16:20

szerző:Autoblog

címkék:

Még idén piacra kerül a Renault kompakt crossoverének felújított kivitele. Nemcsak a külső megjelenése változott, hanem a kabin is elegánsabb lett, emellett a dízelmotorokon is reszeltek egy kicsit.

koleos, renault

30000 KILOMÉTER

Világkörüli túrán az új Koleos

időpont:2008. június 03. 14:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault egy igazi különlegességgel is szolgált május végi, újdonságait bemutató sajtótájékoztatóján. Az itthon nemrég bemutatkozott Twingo, Renault Laguna GT és az új Grand Modus hármas mellett egy újdonság, a Renault Koleos is feltűnt a színen, amelynek csak július végén lesz a premierje Európában. A speciális túrába bevont Renault Koleos igazi nemzetközi autónak számít a Renault technika, a Nissan alapok és a dél-koreai gyártás miatt.

genf, koleos, renault

KOLEOS

Lehullt a lepel a Renault első szabadidőautójáról

időpont:2008. február 12. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault a lehető leghosszabban vezette fel első szabadidőautója bemutatóját: a Koleost láthattuk tanulmányként, érkezett róla számtalan kémfotó, de a szériaváltozat elkészülte után sem Európának, hanem Koreának mutatta meg először a francia autógyár. A Koleos premierje történetesen tehát nem akkora szenzáció, hűtőrácsát leszámítva egy az egyben megegyezik a már büszkén prezentált Samsung QM5-tel. A Koleos igazi közös munka: a Renault tervezte, a Nissan fejlesztette (Qashqai) és a korai Busanban gyártják a Samsung-tesóval együtt. A szabadidőautó kezdetben kétliteres dízelmotorral lesz kapható, melyből 150 és 175 lóerős változat is kérhető. A kisebbiknél a vásárló döntheti el, hogy első- vagy összkerékhajtású kivitelt akar, az erősebbikből csak 4x4-es létezik. Mindkét változatnál hatsebességes kézi váltó kapcsolódik a motorhoz, a 150 lóerős párosítható hatsebességes automatával is. A Koleos többek között a Toyota RAV4, a VW Tiguan és az Ford Kuga ellenfele lesz idén nyáron esedékes piaci premierje után. Galéria a címre kattintva!

koleos, renault

QM5

Itt a Samsung első terepjárója

időpont:2007. november 20. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Renault dél-koreai részlege, hivatalos nevén a Renault Samsung Motors hétfőn bemutatta a márka történetének első terepjáróját, a QM5 jelű modellt. Hogy ez miért annyira érdekes? Mert a Koreában decemberben piacra kerülő QM5 nem más, mint a Renault első szabadidőautója, a Koleos, mely mindössze hűtőrácsát tekintve tér majd el a koreai változattól. A Koleos tanulmányként a 2006-os Párizsi Autószalonon mutatkozott be először, szériaváltozatát feltehetően Genfben állítják majd ki először. Ahogy a QM5, úgy a Koleos is a Nissan Qashqai alapjaira épül, a QM5 busani premierjén egyébként a Samsung-vezérigazgató Jean-Marie Hurtiger hangsúlyozta is, hogy az autót "a Nissan találta fel, a Renault tervezte és Dél-Koreában épül". A QM5 egyébként éppen a százezres kapacitású busani üzemben készül majd, a bevezetéskor 173 lóerős kétliteres dízelmotorral lesz elérhető, a 2,5-ös benzines 2008 elején érkezik. Galéria a címre kattintva!

koleos, renault

Kémfotókon a Renault új terepjárója

időpont:2007. június 13. 15:29

szerző:Autoblog

címkék: