/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
abroncs, biztonság, gumi, gumiabroncs, kresz, pótkerék

felmérés

Meddig is jó egy gumiabroncs?

időpont:2019. október 09. 18:10

szerző:Autoblog

címkék:

A válaszadók több mint fele nem tudta, hogy meddig használhatóak az abroncsok, 40%-uk pedig abban is tévedett, hogy meddig nevezhetjük a még fel nem szerelt abroncsokat újnak – derült ki az Apollo Vredestein Kft. friss felméréséből.

e-roller, kresz, Lime, szabályozás

E-roller

Zöldrollerekkel a tisztább levegőért

időpont:2019. június 30. 14:10

szerző:Autoblog

címkék:

16-tól 120 éves korig mindenki használhatja! Nem kell hozzá más, mint a Lime mobil applikációja és egy bukósisak. A külföldi tapasztalat szerint nincs sok üresjárata a zöldrollereknek, amint valaki leteszi, máris gurulnak vele tovább.

biztonság, kerékpár, kresz, szabályok

Kerékpározás

Így tekerhet biztonságosan a városban

időpont:2019. június 13. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

„A kerékpáros egyenjogú részvevője a közúti forgalomnak” jelentette ki Andreas Scheuer, a konzervatív bajor CSU-hoz tartozó közlekedésügyi miniszter. A fenti jelszónak megfelelő változások várhatók a német KRESZ-ben.

abroncsnyomás, defekt, kresz, lakókocsi, nyár, vezetési tippek

felkészítő

Tippek és tanácsok nyári autózáshoz

időpont:2015. augusztus 07. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

Minden évben számtalan turista indul útnak Európa-szerte, hogy autóikkal nagy távolságokat leküzdve eljussanak kedvenc nyaralóhelyükhöz. Az utazás maga pedig számos kihívást rejt. A megfelelő előkészületek és tervezés sokkal gördülékenyebbé teheti kirándulásainkat.

baleset, hó, karácsony, kresz

figyeljünk oda

A karácsony baleseti csúcsszezon

időpont:2014. december 18. 17:15

szerző:Autoblog

címkék:

December nem csupán a bevásárlóközpontokban a legforgalmasabb időszak. Az év utolsó hónapjában a biztosítók ügyfélszolgálatain is megnő az érdeklődők, károsultak száma, aminek az oka, hogy ilyenkor megsokasodnak az otthoni és az utakon elszenvedett balesetek.

hó, kresz, tél, téli gumi, téli közlekedés

mire figyeljünk

Friss jogosítvánnyal, télen is biztonságban

időpont:2014. december 09. 16:35

szerző:Autoblog

címkék:

Aki mostanában szerzett „B” kategóriás jogosítványt, azt tudja, hogy ha mindenki betartaná a bő 250 oldalas KRESZ könyv összes szabályát, akkor valószínűleg szinte sohasem történnének balesetek az utakon. Mit tegyen az, aki most kezd ismerkedni a forgalommal?

kresz, kresz park, skoda, városliget

Škoda

Megújult a városligeti KRESZ Park

időpont:2014. október 08. 11:40

szerző:Autoblog

címkék:

A KRESZ Park a gyerekek egyik kedvenc helye a Városligetben, amely a Škoda támogatásával az idei évben felújításra került. Ennek részeként nem csak az útburkolati jelek felfestése és a közlekedési táblák pótlása valósult meg, hanem új funkciókkal is gazdagodott.

jogosítvány, kresz

rekorder

Száztízszer bukott egy nő a KRESZ-vizsgán

időpont:2014. július 21. 18:00

szerző:DG

címkék:

Minden létező rekordot megdöntött az a 28 éves brit nő, aki száztizedjére sem ment át a KRESZ-vizsgán. Az elméleti teszt az Egyesült Királyságban 31 fontba kerül, a kelet-londoni nő így már 3140 fontot költött a vizsgákra, ami átszámítva több mint 1,2 millió forint.

baleset, gyerek, gyerekülés, kresz

vita

Elöl vagy hátul biztonságosabb a gyereknek autóban utazni?

időpont:2014. április 11. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A gyerekeket 150 centis testmagasság alatt csak a hátsó ülésre, előírásnak megfelelő gyerekülésbe szabad ültetni. A német baleseti adatbázis, a GIDAS adatai szerint azonban 50-60 km/órás sebességnél történő ütközésnél hátul mindenki nagyobb sérüléseket szenved.

baleset, casco, kresz, mobiltelefon

veszélyforrások

Egyre több eszköz vonja el a figyelmet a vezetéstől

időpont:2014. február 19. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

A gyártók egyre több olyan alkalmazást építenek be az autókba, amelyek jelentősen növelik az autók menetbiztonságát. Ezzel párhuzamosan azonban egyre több olyan elektronikus eszköz jelenik meg, amelyek a vezető figyelmét elvonva komoly balesetek forrásai is lehetnek.

kresz, michelisz

kresz felfrissítő

Sztárok a volánnál

időpont:2014. február 19. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Elméletből és gyakorlatból is jelesre vizsgáztak a sztárok. A Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által életre hívott kreszfelrissítő.hu tudáspróbáját Janicsák Veca, Keleti Andi és Michelisz Norbi is kiválóan teljesítette.

jogosítvány, kresz, vizsga

580 km

Szigorították a jogosítványszerzés feltételeit

időpont:2013. augusztus 15. 15:15

szerző:Autoblog

címkék:

Augusztus 15-től elvileg nehezebb lesz jogsit szerezni. Nem lesz elég az eddigi harminc órát levezetni, kötelező menettávolságot is teljesíteni kell.