/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ford, graphite tech edition, kuga, új kuga

graphite tech

Különleges színű és felszereltségű Ford Kuga érkezik

időpont:2023. április 25. 18:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford bemutatja az új Kuga Graphite Tech Edition modellt, amely az egyedülálló vizuális megoldások mellett a legmodernebb vezetéssegítő technológiákat kínálja.

black edition, ford, kuga, kuga st-line, plug-in

Itt a Ford Kuga PHEV black edition

időpont:2022. november 30. 17:10

szerző:Autoblog

címkék:

Európa legnagyobb darabszámban értékesített konnektoros hibrid modellje, a Ford Kuga Plug-In Hybrid mostantól ST-Line X Black Package kivitelben is kapható, számos vizuális frissítéssel, valamint az opcióként megrendelhető új komfortüléssel.

elektromos, ford, kuga, kuga plug-in hybrid, plug-in

kuga phev

Európa legkelendőbb plug-in hibridje a távok felét elektromosan teszi meg

időpont:2021. augusztus 05. 18:40

szerző:Autoblog

címkék:

A legfrissebb adatok azt mutatják, hogy az elmúlt három hónapban a Ford Kuga Plug-in Hybrid volt a legkelendőbb PHEV az európai piac összes szegmensében, és hogy az autók tulajdonosai túlnyomó részt ki is használják a modell 56 kilométeres elektromos hatótávolságát.

ford kuga, full hibrid, hibrid, kuga, mild-hibrid, plug-in hibrid, suv, új kuga

új hibrid suv

Gyökeresen átalakult és villamosított lett a Ford Kuga

időpont:2019. április 02. 19:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford ma Amszterdamban leleplezte a vadonatúj Kuga SUV-ot, amely teljesen új külső dizájnnal, tágasabb kabinnal és prémium szolgáltatásokkal érkezik. A hajtásláncok kínálata minden eddiginél szélesebb, háromféle hibrid verzió is rendelkezésre áll.

edge, ford kuga, genfi autószalon, kuga, új kuga

letámadás

Itt az új Ford Kuga

időpont:2016. február 22. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford is beerősít SUV-fronton Európában, még idén piacra küldi a felújított Kugát és a nagyobb méretű Edge modellt. A Kuga új külsővel, új technológiákkal teletömött friss belsővel és új erőforrásokkal száll harcba a többiekkel.

ford, kuga

kulturális misszió

Ford Kugával jár Ady Endre és József Attila

időpont:2014. március 25. 20:45

szerző:Autoblog

címkék:

A magyar költészet napjára készülve az elkövetkező hetekben egy rövid, Ady és József Attila idézetekkel ellátott Ford Kuga járja majd az országot. Az akció szervezői azt remélik, az idézetek segíthetnek az őket elolvasó sofőrök közérzetének javításában.

ford, genf, kuga

AZ ELSŐ SZABADIDŐAUTÓ

Lehullt a lepel a Ford Kugáról is

időpont:2008. február 15. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Fiestával együtt a márciusi Genfi Autószalonon leplezi le a Ford első európai szabadidőautója, a Kuga szériaváltozatát, melyet majdnem végleges formában már szeptemberben, Frankfurtban is kiállított. Néhány héttel ezt követően befutott az első leplezetlen kémfotó a szériaváltozatról, erről akkor megállapítottuk, hogy "a németországi Saarlouisban készülő Kuga a tetősínt és a kicsit tán hagyományosabb fényszórókat leszámítva teljesen megegyezik a frankfurti tanulmánnyal". Most, hogy a Fiestáéhoz hasonlóan a Ford a Kuga sajtóanyagát is szétküldte a médiumok között, sem tudunk mást mondani, a képek alapján pontosan azt kapja a világ, amit Frankfurt után várhatott. A Kuga alatt a Ford C jelű platformja lapul, ugyanaz, melyre az új Focus, a C-Max, a Mazda3, valamint a Volvo C30 és S40 is épül. A motorháztető alatt a kétliteres, 136 lóerős dízel erőforrás dolgozik, a legnagyobb nyomaték 340 Nm. A Kuga első- és összkerékhajtású változatban érkezik, utóbbiakban a hajtáslánc Haldex rendszerű. Az eredetileg a 2006-os Iosis-X tanulmányból született újdonság csomagtartója alaphelyzetben 360 literes, döntögetéssel azonban 1355 literes raktér nyerhető. Galéria a címre kattintva!

ford, kuga

JÖVŐRE JÖN

Kémfotón a Ford Kuga szériaváltozata

időpont:2007. november 26. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford a Frankfurti Autószalonon mutatta be első európai szabadidőautóját, a Kugát. A terepjárót tanulmányként, de már majdnem végleges változatban állították ki a német városban, ezt igazolja a szériagyártású kivitelről befutott első kémfotó is. A németországi Saarlouisban készülő Kuga a tetősínt és a kicsit tán hagyományosabb fényszórókat leszámítva teljesen megegyezik a frankfurti tanulmánnyal, a szalonokba jövő év első felében érkezik.

ford, kuga

SZERÉNY VÁLASZTÉK

Egyetlen motorral startol a Ford Kuga értékesítése

időpont:2007. szeptember 28. 14:32

szerző:Autoblog

címkék:

Motorpalettáról, mint olyanról értelmetlen lesz beszélni a Kuga szabadidőautó jövő májusi piacra dobásakor, a Ford ugyanis mindössze egyetlen erőforrással kínálja majd kezdetben a sportos terepjárót. A kiválasztott a 136 lóerős, kétliteres dízelmotor lett, melyhez hatsebességes váltót kapcsolnak majd. 2008 vége felé azért érkezik egy új hajtómű is, a hírek a 220 lóerős, 2,5 literes, öthengeres benzinmotorról szólnak.

ford, kuga

Ford Kuga előzetes

időpont:2007. szeptember 05. 10:22

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford a 2007-es Frankfurti Autószalon megnyitása előtt már részleteket közölt a kombik és a szabadidő-autók stílusát ötvöző új, összkerékhajtású Kuga crossover autójáról. A szalonon a sorozatgyártás előtti, 2008-as modell lesz látható. Az új Ford modell európai értékesítése 2008 első félévében kezdődik meg.

crossover, ford, iosis, kuga

Új Ford modell Európában

időpont:2007. július 19. 12:06

szerző:Autoblog

címkék: