/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
edge, ford, ford edge

a legnagyobb

Megérkezett a Ford Edge SUV

időpont:2016. május 11. 19:15

szerző:Autoblog

címkék:

Megérkezett Európába az Edge SUV, a Ford legnagyobb méretű szabadidő-autója. Az Edge prémium komfortot és kifinomult vezetősegítő rendszereket kínál, s kétféle dízelmotorral vásárolható meg. Ára 13,1 millió forintról indul.

edge, ford kuga, genfi autószalon, kuga, új kuga

letámadás

Itt az új Ford Kuga

időpont:2016. február 22. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford is beerősít SUV-fronton Európában, még idén piacra küldi a felújított Kugát és a nagyobb méretű Edge modellt. A Kuga új külsővel, új technológiákkal teletömött friss belsővel és új erőforrásokkal száll harcba a többiekkel.

edge, ford, los angeles

edge

Európába jön a nagy Ford SUV

időpont:2013. november 22. 17:55

szerző:Autoblog

címkék:

Los Angelesben mutatkozott be a Ford nagyméretű szabadidő-autója, az Edge, amely világautónak készült, így hamarosan Európában is megjelenik. Az egyelőre tanulmányautóként létező Edge a Ford szabadidő-autó palettáját bővíti, a Kuga és az EcoSport mellé érkezik.

edge, ford

SZIGORÍTOTT

Sportos Ford Edge Chicagóban

időpont:2008. február 07. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A Fordnak nem volt elég az Edge crossover amúgy is sportosnak mondható megjelenése, az amerikai gyár szigorított még egy kicsit a szabadidőautó vonalvezetésén. A végeredmény az Edge Sport lett, melyről a Chicagói Autószalonon hullt le a lepel. A gyári tuning keretében új első spoilert, küszöböket és sportosabb hátsó kötényt szereltek az Edge-re, továbbá sötétebbre cserélték a fényszórókat és a hátsó lámpaburákat, emellett megduplázódott a kipufogóvégek száma is. A végső lökést a 22-es felnik adják meg az autónak, de a kevésbé exhibicionistáknak kínálnak 20-asokat is. A Chicagóban bemutatott kék mellett Ebony, Brilliant Silver és Redfire színben is elérhető a tavasztól megvásárolható modell. Galéria a címre kattintva!