/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aston martin, aston martin ár, lagonda, limitált kiadás, új autó, új modell

Angol luxusszedán

Hihetetlenül drága lesz az Aston Martin Lagonda

időpont:2015. augusztus 18. 18:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Kiszivárgott információk szerint elég vastagon fogott a ceruza az új Aston Martin Lagonda beárazásakor. A világszerte mindössze 200 darabos szériában gyártásba kerülő szedán Angliában 696 ezer fontot, azaz több mint 300 millió forintot fog kóstálni.

a nap képe, aston martin, lagonda

szuper-szedán

A nap képe: az új Aston Martin Lagonda

időpont:2014. szeptember 08. 07:15

szerző:Autoblog

címkék:

Ománban tesztelik az új Aston Martin Lagonda szuper-szedán prototípusát, amelyet szerencsére a gyár nem kíván előlünk rejtegetni. Később nem látunk majd belőle sokat, az elképesztően gyönyörű, nyúlánk limuzin ugyanis exkluzív ügyfélkörnek készül, kizárólag a Közel-Keletre.

aston martin, lagonda, rapide

Lesz-e legenda?

Íme, az első működőképes Aston Martin Lagonda

időpont:2014. augusztus 30. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A patinás brit gyártó Ománba szállíttatta új szedánjának első, működőképes példányát, hogy extrém forróságban is tesztelhesse a technika megbízhatóságát. Ezen felül a látogatás további céljai közé sorolható a jövendőbeli vevők találása.

aston martin, lagonda

lagonda

A nap képe: az Aston Martin szuperszedán

időpont:2014. július 27. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin megerősítette, hogy feltámasztja a Lagonda márkát, a jelvény pedig első ízben egy luxus szuperszedánt fog ékesíteni. A 600 lóerő körüli teljesítményű modellt kizárólag a Közel-Keleten fogják értékesíteni.

aston martin, lagonda

feltámadás

A nap képe: a Lagonda limuzin

időpont:2014. május 19. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin a 2011-es Genfi Autószalonon jelentette be, hogy feléleszti a Lagonda márkát, s előrebocsátotta, hogy a kínálat kezdetben luxus SUV-okból fog állni. Nos, a Lagonda SUV még nem készült el, azonban sokan nem bánnák, ha egy négyajtós modell is születne.

aston martin, lagonda

FELTÁMADÁS

Újjáéled a Lagonda

időpont:2008. szeptember 02. 16:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin bejelentette, újraéleszti a Lagonda márkát, hogy újabb piacokat tudjon meghódítani szuper sportautóival. Az újjáéledő márkával egy teljesen új karakterű sportautó márkát mutatna be a cég, amelynek szerintük saját vásárlóközönsége is lenne, illetve olyan piaca, ahol sokkalta jobban érvényesülni tudna, mint az Aston Martin modelljei.