/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hihetetlenül drága lesz az Aston Martin Lagonda

2015. augusztus 18. 18:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kiszivárgott információk szerint elég vastagon fogott a ceruza az új Aston Martin Lagonda beárazásakor. A világszerte mindössze 200 darabos szériában gyártásba kerülő szedán Angliában 696 ezer fontot, azaz több mint 300 millió forintot fog kóstálni.

Az Aston Martin angliai értékesítőjének honlapján néhány pillanatra látni lehetett a luxusszedán induló árcéduláját.

Ezek alapján a Lagonda legkevesebb 696 ezer angol fontba (közel 305 millió forintba) kerül majd, ami még akkor is borzasztó magas ár, ha figyelembe vesszük, hogy csak 200 darabot készítenek belőle összesen.

Az autó meghajtásáról egyébként a Rapide S 550 lóerős V12-es szívó aggregátja gondoskodik, mely köré kézzel, szénszálas műanyagból készített karosszériát vonnak a gyár emberei, így az 5,4 méter hosszú szedán relatíve kis tömeggel fog rendelkezni, tehát nem okoz majd gondot megfutnia a 320 km/órát sem.

Az utoljára közel negyven éve használt modellnév visszatérésekor maga lesz a megtestesült luxus és elegancia, melyet természetesen a sportosság egészít ki. A jövőbeli vásárlóknak ugyanakkor lehetőségük lesz teljesen személyre szabni a szedánt az Aston Martin Q különleges kéréseket teljesítő divíziója révén – ezzel együtt persze a végső ár is elindulhat még felfelé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/