/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
baleset, casco, káreset, lopás, lopáskár, parkolás, töréskár

statisztika

Így törték az autóikat a magyarok 2017-ben

időpont:2018. február 28. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az autós káresetek negyedét a követési távolság be nem tartása okozza. A nők leggyakrabban parkolási, a férfiak az elsőbbségadás be nem tartásából fakadó károkat okoznak. A prémium autók közül a tolvajok körében pedig még mindig az Audi és a BMW a legnépszerűbb márkák.

casco, céges autó, flotta, kártérítés, kiegészítő biztosítás, lopás

Szeretik a céges autókat a tolvajok

időpont:2017. november 08. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A tipikus ellopott autó fehér színű, 7 éves, Ford vagy Volkswagen márkájú és jó eséllyel céges flottához tartozik. Lopás esetén a casco után kapott kártérítésből sem telik új autóra, ezért felértékelődött az úgynevezett vételár-biztosítások szerepe.

aaa auto, használt autó, lopás

mire figyeljünk

Tanácsok a használt autót vásárlóknak és eladóknak

időpont:2015. május 21. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az AAA Auto 23 éve van jelen a piacon, és ez alatt az idő alatt több millió gépjárművet vizsgált át, így a legtapasztaltabb közép-kelet-európai használtautó-kereskedőnek számít. Most megosztja velünk tapasztalatait és beszél a vétel/eladás veszélyeiről és buktatóiról.

biztosítás, casco, lopás, töréskár

díjcsökkenés

Ma már idősebb autóra is megéri cascót kötni

időpont:2015. április 09. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Míg 2007-ben elsősorban a néhány éves autók rendelkeztek ilyen biztosítással, mára a casco szerződések 58 százalékát legalább 7 éves autókra kötik. Ennek egyik oka, hogy a casco átlagdíjak jelentősen, 36 százalékkal csökkentek az előző hét év során.

lopás, red bull, subaru

Mocskos rablás

Így lopták el a Red Bull trófeáit – videó

időpont:2015. január 25. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Közzétették az első biztonsági kamerás felvételt a tavaly decemberi Red Bull főhadiszállásra történt betörésről. A rablók egy Subaru Legacy-val rontottak az épületbe a bejáraton keresztül és csak az értékesnek tűnő darabokat vitték el.

autólopás, casco, lopás, lopásgátló

legyen casco

Továbbra is keresettek a prémiumautók a tolvajok körében

időpont:2014. július 29. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

A 2013-as lopási statisztikák alapján az eltulajdonított kocsik top tízes listáján előkelő helyen szerepelnek a Volkswagen, a BMW és a Mercedes modelljei. Amit pedig el akarnak lopni, azt el is fogják. A leghatásosabb oltalmat a casco jelenti, lopáskár fedezettel.

baleset, lopás, videó

Durva végkifejlet

Az egyik lop, a másik elüti – videó

időpont:2014. március 29. 12:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Ez történik, amikor az öntörvényű emberek találkoznak az életben. A két robogós el akarta lopni az autós tükrét egy piros lámpánál, de ráfáztak, mert a sofőr utánuk eredt és simán elgázolta őket.

audi, autólopás, lopás, lopáskár, rs5, sportkocsi

Tervezett bűn

Videó: Lopás lett az autónézésből

időpont:2013. október 26. 11:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Lába kélt egy Audi RS5-nek Amerikában. A történet különös pikantériáját az adja, hogy nem szokványos módon tulajdonították el a gépjárművet. Ugyanis állítólag tesztelni szerette volna két férfi megvétel előtt, ám a következő pillanatban elillantak a sportkocsival.

lopás, porsche, videó

Új trend

Videó: marihuána miatt lopják a Porsche-fényszórót

időpont:2012. november 04. 14:15

szerző:Autoblog

címkék:

Szokatlan trend kezdődött Hollandiában, egy csoport Porschék fényszóróit lopkodja. Hogy miért? Mert az ezek által kibocsátott hő ideális a beltéri marihuána-termesztéshez, miközben jóval kevesebb energiát fogyasztanak, mint az erre a célra kifejlesztett egyéb lámpák.