/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Videó: Lopás lett az autónézésből

2013. október 26. 11:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Lába kélt egy Audi RS5-nek Amerikában. A történet különös pikantériáját az adja, hogy nem szokványos módon tulajdonították el a gépjárművet. Ugyanis állítólag tesztelni szerette volna két férfi megvétel előtt, ám a következő pillanatban elillantak a sportkocsival.

A szokványos autólopást mindenki ismeri, bár remélhetőleg minél kevesebben első kézből. A ház előtt leparkolt kedvencünk estéről reggelre nincs helyén, majd jöhet a hetekig, hónapokig tartó semmit érő feljelentés. Nos, történetünk „főhősei” más metódust választottak egy kiszemelt Audi eltulajdonítására.

Az eset Amerikában történt pár napja. A két tolvaj egy rendszám nélküli fehér Range Rover Sport terepjáróval érkezett fényes nappal a helyi kereskedésbe azzal a céllal, hogy autót vásárolnának. Megadták szokásos adataikat – persze hamis címet és telefonszámot használva –, még egyikük jogosítványát is lefénymásolták a tesztvezetéshez, majd a próba után, amikor az értékesítő egy pillanatra nem figyelt, a férfiak egyike jogosítványával a kezében már pattant is a 450 lóerős sportkupéba és társával együtt mindkét autóval elhagyták a helyszínt.

A 80 ezer dollárt (17 millió forintot) érő autót azóta is keresik, a nyomravezetőnek pedig 5000 dollár (több mint egymillió forintos) pénzjutalmat ígérnek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/