/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
citroen, méhari

csodabogár

55 éves a Citroën Méhari

időpont:2023. május 17. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Citroën a napokban ünnepli a Méhari 55. születésnapját. Ez a minden évszakban használható rendhagyó terepjáró egy egész generációt hódított meg páratlan variálhatóságával, praktikus kialakításával és gazdaságos működésével.

2cv, citroen, kacsa, méhari

jelenség

Hetven éves a Citroën Kacsa

időpont:2018. február 07. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Retromobile kiállítás alkalmából, amely február 7-11. között várja látogatóit Párizsban, a Citroën két ikonikus modellt állít a középpontba: az 1948-ban bemutatott 2CV-t, amely a 70. születésnapját ünnepli, és az 1968-ban piacra dobott Méharit, amely idén lesz 50 éves.

citroen, e-mehari, elektromos, méhari

e-mehari

Négyszemélyes villanykabrió a Citroёntől

időpont:2015. december 08. 12:30

szerző:Autoblog

címkék:

Szeptemberben mutatkozott be a Méhari által inspirált Cactus M strandautó, jövőre pedig jön a bohókás külsejű négyszemélyes kabrió elektromos hajtású változata. Az E-Mehari azok számára készült, akik szeretnek kilógni a sorból és odafigyelnek környezetükre.

c4 cactus, cactus m, citroen, frankfurti autószalon, méhari, strandautó

cactus m

Strandautó a Citroёntől

időpont:2015. szeptember 02. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A Frankfurti Autószalonon kerül sor a legendás Citroёn modell, a Méhari inspirálta új koncepcióautó, a Cactus M világpremierjére. Ezzel a frissességtől és optimizmustól sugárzó tanulmánnyal a Citroёn a C4 Cactus egyfajta „outdoor” újraértelmezését kínálja.