/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
amerika, autóbusz, objektív felelősség, videó

Súlyhatár felett

Megkínozza a kis hidat a 35 tonnás busz – videó

időpont:2018. október 20. 16:40

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nem csak a magasság-, de a tömeghatároló táblákat is érdemes komolyan venni, különben hatalmas anyagi károk keletkezhetnek, nem beszélve a veszélybe sodort emberéletekről. Egy 35 tonnás busz vezetője úgy döntött, nem akadály neki a 10 tonnát bíró híd…

bírság, gyorshajtás, objektív felelősség

BÍRSÁGOLNAK

4 hónap – 4 milliárd bírság

időpont:2008. szeptember 02. 18:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az elmúlt négy hónapban összesen mintegy 105 ezer - több mint négymilliárd forintról szóló - közigazgatási hatósági bírságot szabott ki a rendőrség a május óta alkalmazott objektív felelősség elve alapján - mondta el az MTI-nek az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársa. Jámbor István alezredes elmondta: számos jogszabályváltozás volt ebben az évben, amelyeknek a célja az volt, hogy javuljon a közlekedésbiztonsági helyzet. Például ebben az évben szigorodott a járművezetők előéleti pontrendszere, nőtt a helyszínen kiszabható bírságok alsó és felső határa, a korábbinál több esetben lehet már a helyszínen elvenni a járművezetői engedélyt.

gyorshajtás, objektív felelősség, traffipax

GYORSHAJTÁS

210-el az M30-on

időpont:2008. augusztus 19. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az objektív felelősség 2008. május 1-i bevezetése óta eltelt időszak eddigi tapasztalatai nem minden közlekedőt tartanak vissza a jelentős közlekedési kockázattal járó agresszív gyorshajtástól. A közlekedési szabályokat figyelmen kívül hagyók nem csak a főútvonalakon, hanem az autópályákon is fokozott veszélyt jelentenek a közlekedés biztonságára. Az egyik ilyen gyorshajtót augusztus 16-án fényképezték le 210-el.