/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ocean race, v90 cross country, volvo

az óceánokért

Itt az új Volvo Ocean Race modell

időpont:2017. november 02. 15:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo Cars egy különleges kiadású V90 Cross Country modellel köszönti a Volvo Ocean Race rajtját, és támogatja a világtengereket szennyező műanyag hulladékok ellen folytatott küzdelmet.

ocean race, v40, v60, volvo, xc60

különlegességek

Új Volvo Ocean Race és Dynamic modellek Genfben

időpont:2014. február 19. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

Volvo egyedi modellekkel ünnepli az idén ősszel újból elrajtoló Volvo Ocean Race vitorlásversenyt. A Volvo Ocean Race kiadás ötödik generációja most a Volvo V40, a V40 Cross Country, a V60 és az XC60 modellekben lesz elérhető.

ocean race, v70, volvo, xc70, xc90

EGYEDÜLÁLLÓ KOLLEKCIÓ

Megérkeztek az új Volvo Ocean Race modellek

időpont:2008. május 29. 14:44

szerző:Autoblog

címkék:

A Volvo Cars megkezdte a visszaszámlálást a világ legrangosabb földkörüli vitorlásversenye, a Volvo Ocean Race kezdetéig. Az egyedülálló erőpróba tiszteletére egy különleges modellváltozatokból álló kollekciót is bemutatott: az új Volvo Ocean Race családot az exkluzív kialakítású Volvo V70, XC70 és XC90 modellek alkotják. Az egyedi kollekció tagjai két elegáns színnel, óceánkék gyöngyház és csillámezüst metál fényezéssel választhatók. Az autókon fellelhetők továbbá a tengerjáró vitorlásokat felidéző formaelemek, mint az üléshuzatok varrása, a szőnyegek alumínium betétei, vagy a hullámok mintájával díszített keréktárcsák.