/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
mitsubishi, pajero

ÚJ MITSUBISHI SUV

Hozzánk nem jön a Pajero Sport

időpont:2008. július 17. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Moszkvai Nemzetközi Autókiállításon (augusztus 6. - szeptember 7.) ünnepli világpremierjét a Mitsubishi Pajero Sport következő generációja, melyet azonban sem Közép- és Nyugat-Európában, sem pedig Észak-Amerikában nem fognak árusítani, mivel ezekben az országokban másfajta SUV-kat kedvelnek. A Pajero Sport 5- vagy 7-üléses konfigurációban lesz kapható, utasterében pedig vízlepergető borítású üléseket és vízálló csomagtér-padlót találunk. Az erőforrásokat már ismerjük: lesz egy 2,5 literes és egy 3,2 literes common rail dízel, továbbá egy 3,5 literes V6-os benzines. Az alvázas szabadidő-autó a Pajero Super Select 4WD hajtásláncát kapja meg.

dakar, lancer, mitsubishi, pajero

MRX09

Új versenyautóval készül a 2009-es Dakarra a Mitsubishi

időpont:2008. július 16. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Mitsubishi Motors új versenyautót fejlesztett ki a 2009-es Dakarra, melyet ezúttal Dél-Amerikában fognak megrendezni. A Racing Lancer vagy gyári kódnevén MRX09 (Mitsubishi Rally Cross Country X) szakít a hagyományokkal és nem Pajero/Montero alapú lesz, hanem a globálisan nagy jelentőségű Lancer (Japánban Galant Fortis) modellt fogja népszerűsíteni. Az MRX09-ben ráadásul a japán gyártó új fejlesztésű, tiszta üzemű dízelmotorja fog szolgálatot teljesíteni. A Dakaron persze az összkerék-hajtási rendszer is vizsgázik - a Racing Lancerben dolgozó szisztéma optimalizált változata megjelenik majd a jövő utcai Mitsubishi modelljeiben.

pajero

MITSUBISHI IKON

Megrövidítették a Pajerót

időpont:2006. október 05. 14:50

szerző:Autoblog

címkék:

A hosszú után a rövid karosszériás Pajero is bemutatkozott a Párizsi Autószalonon; a negyedik generációs modell számos újdonsággal szolgál.

pajero

NEGYEDIK GENERÁCIÓ

Érkezik az új Mitsubishi Pajero

időpont:2006. szeptember 08. 16:50

szerző:Autoblog

címkék:

A 2006-os Párizsi Autószalonon (szeptember 30. - október 15.) mutatkozik be az új, negyedik generációs Mitsubishi Pajero.