/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, audi, avant, genf, genfi autószalon, prologue

Prologue Avant

A nap képe: Az Audi jövőbe mutató kombija

időpont:2015. március 03. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Talán az eddigi legszebb kombi ölt testet az Audi legújabb koncepciójában, a Prologue Avantban. A négykarikások hatalmas puttonyosa a jövendőbeli kombi modellek várható kinézetét vetíti elénk.

audi, ces, elektromobilitás, las vegas, prologue

CES 2015

Az autózás jövője az Audinál

időpont:2015. január 08. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Négymagos processzor, virtuális fordulatszámmérő, multimédia-központként funkcionáló tablet, vezeték nélküli töltés - néhány az Audi újdonságai közül. Egyik autójuk pedig vezető nélkül autózik a szilícium-völgyi Stanfordból Las Vegasba.

a8, audi, los angeles, prologue

a jövő audija

Audi prologue – egy új korszak nyitánya

időpont:2014. november 20. 13:10

szerző:Autoblog

címkék:

Új design-korszakot kezd az Audi: a Los Angeles-i Autókiállítás alkalmával Marc Lichte designfőnök mutatja be az Audi prologue tanulmányt. A nagy kupéval Lichte új alkotói irányt vezet be az Audinál.

4007, elektromos, hibrid, peugeot, prologue

ÚJ GENERÁCIÓS

Peugeot Prologue: egy új irányzat

időpont:2008. szeptember 16. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Peugeot sorra rántja le a leplet a különböző hibrid meghajtású tanulmányautóiról; legújabb kreációja a Prologue nevet viseli. A koncepciójában leginkább a 4007-es szabadidő-autóra hasonlító Prologue legfőbb érdekessége az új generációs hibrid rendszere. Ennek összteljesítménye 200 lóerő, ám vegyes üzemben a szén-dioxid kibocsátás mindössze 109 g/km. Természetesen elektromos módban is haladhat a Prologue, ekkor zéró a környezeti terhelés.