/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
autóbaleset, autós videó, francia, senna lm, sutil, új mclaren

Drága baleset

Összetört egy hihetetlenül ritka McLaren Senna LM Franciaországban

időpont:2020. július 28. 16:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A volt Forma-1-es versenyző, Adrian Sutil által januárban vásárolt McLaren Senna LM – melyből csupán húsz darab készült – tört össze a Francia Riviérán, méghozzá elég csúnyán. A balesetben egy másik autó is érintett volt, de legalább személyi sérülés nem történt.

európa nagydíj, sutil

EURÓPA NAGYDÍJ

Sutil nyerte a csonka edzést

időpont:2009. augusztus 22. 12:27

szerző:Autoblog

címkék:

Elvileg egy órát körözhettek volna a Forma-1-es mezőny tagjai az Európa Nagydíj harmadik szabadedzésén is, ám a Sebastian Vettel autójából kifolyó olaj feltakarítása miatt 25 perc edzésidő kiesett. Az időmérő előtt Adrian Sutil volt a leggyorsabb Valenciában.

forma-1, raikkönen, sutil

A VERSENY EMBERE

Raikkönen elnézést kért Sutiltól

időpont:2008. május 27. 10:31

szerző:stitch

címkék:

Élete eredményét érhette volna el Adrian Sutil a vasárnapi Monacói Nagydíjon: a Force India-pilóta a negyedik helyen haladt, amikor a második safety car szakaszt követő újraindulás után a világbajnok Kimi Raikkönen kiütötte a versenyből. Az ifjú német könnyeivel küszködött a boxban, majd arról beszélt, hogy kitartott volna egészen a leintésig. Noha a csapat első elkeseredésében szinte nekiugrott a maranellóiaknak, Sutil hétfőre lehiggadt. "Kimi személyesen kért tőlem elnézést, nagyszerű sportember" - mondta a szakértők által a verseny emberének választott Sutil. "Nagyon jó pilóta is, el kell fogadnom, hogy ez most így történt. Nem volt semmi a szándékosság a dologban, ilyesmi bárkivel megtörténhet. Túl kell lennem ezen az egészen és a következő versenyre koncentrálnom. Persze, jövő héten is szomorú leszek, ha eszembe jut ez a lehetőség, de el kell felejtenem és ki kell használnom a következő sanszot."

alonso, hamilton, renault, sutil

FORMULA-1

Először az év során Alonsóé a pole

időpont:2007. május 26. 16:28

szerző:Autoblog

címkék: