/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
ford, ms-rt, transit connect

vad transit connect

Így is nézhet ki egy furgon

időpont:2020. november 27. 20:35

szerző:Autoblog

címkék:

A brit MS-RT tuningcég sportos Ford áruszállítóival szerzett magának hírnevet. Alkotásaik úgy néznek ki, mintha a ralipályáról érkeztek volna. Legújabb autójuk egy Frozen fehér Ford Transit Connect, amelyet rendkívül látványos ruhába öltöztettek.

ford, transit connect

nőtt a teherbírás

Mostantól még többet bír a Ford Transit Connect

időpont:2020. október 30. 18:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford bejelentette, hogy a Transit Connect kishaszonjármű most először bekerül az 1,0 tonnás teherbírású járművek körébe is. Az 1,5 literes EcoBlue dízelmotorok pedig mostantól hidrogénezett növényi olajjal is üzemeltethetők.

ford, transit connect, transit courier

modern dobozosok

Megújultak a legkisebb Ford haszonjárművek

időpont:2017. december 04. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford ma közzétette az első részleteket az új Transit Connect és Transit Courier kishaszongépjárművekről, amelyek felfrissítése része annak a tervnek, aminek keretében a vállalat a következő 18 hónapon belül a teljes európai haszongépjármű-kínálatát megújítja.

ford, transit, transit connect

szállító legenda

Ötven éves a Ford Transit

időpont:2015. április 27. 16:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford 2015-ben ünnepli, hogy Transit haszongépjárműve immár 50 éve szolgálja hűségesen a világ üzleti vállalkozásait. Az első ilyen jármű 1965. augusztus 9-én gördült le az angliai Langley üzem szerelőszalagjáról, s azóta mintegy 8 millió készült belőle.

ford, transit, transit connect

sarkvidéki teszt

Bírják a hideget a Ford haszonjárművei

időpont:2014. március 10. 17:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Ford került ki győztesen a nagy Sarkvidéki Haszonjármű Tesztből: az ötnapos tortúra helyszíne a fagyos Észak-Finnország volt, ahol az autók egy lefagyott repülőtéren szlalomoztak, 700 kilométeres túrát tettek, és az extrém hidegben is be kellett indulniuk.