/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
gt-r, gt-r t-spec, nissan, nissan gt-r, t-spec, v-spec, v-spec ii nür

t-spec

Különleges Nissan GT-R modell érkezik

időpont:2021. szeptember 16. 17:50

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan a napokban jelentett be egy különleges, limitált példányszámú GT-R T-spec kiadást, ami két ikonikus színben és frissített tulajdonságok sorával lesz elérhető.

ghost, rolls-royce, v-spec

Öltönyben sportolni

Ilyen a tuning Rolls-Royce módra

időpont:2014. január 06. 10:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A Ghost V-Spec 601 lóerővel és megannyi extrával még erősebb és még exkluzívabb, mint valaha. És persze még drágább is lesz a maga 330 ezer eurós árcédulájával…

gt-r, nissan, v-spec

SPORTVÁLTOZAT

Kémfotókon a szupererős Nissan GT-R V-Spec

időpont:2007. december 07. 15:31

szerző:Autoblog

címkék:

Már nem sokkal a tokiói premier után világgá kürtölte az amerikai Insideline, hogy a Nissan izmosított, könnyűsúlyú sportváltozat piacra dobását is tervezi a GT-R szupersportkocsiból. A hír már akkor sem tűnt kitalációnak, hiszen a GT-R elődeit, a Skyline R32, R33 és R34 hármast is forgalmazta úgynevezett V-Spec csomaggal a Nissan, a GTR-World jóvoltából pedig már kémfotókon is megcsodálhatjuk a tesztköreit futó újdonságot. A GT-R V-Spec legkorábban 2009-ben kerülhet piacra, méghozzá feszesebb felfüggesztéssel, alacsonyabb hasmagassággal, karbonszálas diffúzorral, egy-két külső módosítással és spoilerekkel, valamint jó néhány lóerővel izmosabb motorral. Galéria a címre kattintva!