/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Különleges Nissan GT-R modell érkezik

2021. szeptember 16. 17:50   |   Autoblog
címkék:  

A Nissan a napokban jelentett be egy különleges, limitált példányszámú GT-R T-spec kiadást, ami két ikonikus színben és frissített tulajdonságok sorával lesz elérhető.

Az új, korlátozott mennyiségben elérhető Nissan GT-R T-spec az előző Track Edition változatnál szélesebb első légterelőket kapott, aranyszínű RAYS könnyűfém kerekekkel és karbonszálas hátsó spoilerrel lesz kapható az amerikai piacon. Színre fújt visszapillantó tükrök, fekete motorház szellőzőrések és T-spec jelzések teszik teljessé a külső változtatásokat. A GT-R Nismo változatból származó fékhűtő légterelők és a karbon-kerámia fékek is az autó részei.

Az új GT-R T-spec legfigyelemreméltóbb tulajdonságai a két új, exkluzív szín, a Millennium Jádezöld és az Éjfél Lila. A Millennium Jádezöld korábban az R34 GT-R V-Spec II Nür változaton is elérhető volt, ami az egyik legritkább GT-R. A modellből összesen csak 718 V-Spec II Nür darabot gyártottak, amiből csupán 156 viselte a jádezöld színt.

Az új Éjfél Lila az Éjfél Lila III (Midnight Purple III) modern értelmezése, ami a 132 darabra limitált R34 V-Specről és a 100 darabos 2014-es limitált szériás Éjfél Opál R35 GT-R-ről már ismerős lehet a GT-R kedvelőknek. A T-spec belső egy speciális Mori Green (Aurora zöld) belső színt vonultat fel, az ülések pedig prémium fél-anilin bőr és Alcantara kárpitozást kaptak.

A motorház alatt a GT-R T-spec vásárlók a legendás, kézzel összeszerelt ikerturbós VR38DETT 3,8-literes V6 motort találják, ami 565 lóerő és 633 Nm nyomaték leadására képes. Az erőforrás egy hatsebességes duplakuplungos váltóművön és egy fejlett összkerékhajtási rendszeren keresztül juttatja erejét az aszfaltra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/