/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
aston martin, dbs superleggera, superleggera volante, volante

superleggera volante

Itt van minden idők leggyorsabb kabrió Aston Martinja

időpont:2019. április 24. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin lenyitotta csúcsmodelljének tetejét, így megszületett a márka leggyorsabb, ugyanakkor legkáprázatosabb kinézetű kabriója. A DBS Superleggera Volante a márka szuper GT modelljének tulajdonságait ötvözi a legkorszerűbb kabrió technológiával.

autóeladás, használtautó, kabrió, új aston martin, vanqish zagato, volante

1 a 99-ből

Alig újkori ára felett hirdetik a limitált Aston Martin Zagatót

időpont:2018. október 14. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy 99 darabos széria egyik példánya eladó az alábbi Aston Martin Zagato Volante személyében, melyet Angliában hirdetnek mindössze pár tízezer fonttal eredeti ára feletti értéken. Hogy miért csak ennyi az ára, nem tudni, de azt igen, hogy alig 400 km-t futott eddig.

aston martin, vanquish s, volante

vanquish s volante

Ma talán nincs ennél szebb kabrió

időpont:2017. január 29. 16:30

szerző:Autoblog

címkék:

Az Aston Martin híres arról, hogy gyönyörű autókat gyárt, s e tekintetben képes egy kicsit mindig magasabbra tenni a lécet. Itt van például a vadonatúj, nyitható tetejű Vanquish S Volante, melynek szépsége láttán térdre rogyunk.

a nap képe, árverés, aston martin, db9, volante, zagato

DB9 Spyder Zagato

A nap képe: Eladó az Aston Martin történelmének egy darabja

időpont:2015. május 15. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Egy mindössze egyetlen példányban elkészített, 2013-as Aston Martin DB9 Spyder Zagato Centennial kerül árverésre hamarosan. A márka fennállásának századik évfordulójára készített egyedi autóban csupán 3700 km található, értékét pedig 100 millió forint fölé becsülik.

aston martin, vanquish, volante

topless

Aston Martin Vanquish nyitott tetővel

időpont:2013. június 21. 16:25

szerző:Autoblog

címkék:

Elkészült az Aston Martin csúcskabriója, a Vanquishből kialakított Volante változat. A “hagyományok” szerint a vászontetős gép az egyik legszebb autó az osztályában, emellett szélvész gyors is, melyet a teljes mértékben szénszálas karosszériájának is köszönhet.

aston martin, dbs, volante

DBS VOLANTE

Az Aston Martin legszebb kabriója

időpont:2009. július 11. 14:49

szerző:Autoblog

címkék:

James Bond a térdremegtető szépségű Aston Martin DBS-sel közlekedett a Casino Royale-ban, amely akkor még nem volt kapható. Vágyaink első számú tárgyaként létezett, erre idén márciusban kijön a még káprázatosabb nyitható tetejű verzió, a DBS Volante.

aston martin, dbs, kémfotó, nürburgring, volante

NYÚZÓPRÓBÁN

Kémfotók a vászontetős Aston DBS-ről

időpont:2008. április 08. 16:38

szerző:Autoblog

címkék:

Januárban járták be a sajtót az első Aston Martin DBS Volante kémfotók; a prototípust pedig mostanában már a Nürburgringen vetik alá nyúzópróbának. A lenyűgöző kabrióban ugyanaz a 6 literes V12-es erőmű dolgozik, mint a DBS kupéban, 517 LE-s teljesítménnyel. A megerősítésből eredő többlet súly úgy látszik, nem befolyásolta a Volante mozgékonyságát, nulláról százra valamivel több, mint 4 másodperc alatt gyorsul fel. A kocsi vételára a várakozások szerint éppen 300 ezer euró alatt lesz.