/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alig újkori ára felett hirdetik a limitált Aston Martin Zagatót

2018. október 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 99 darabos széria egyik példánya eladó az alábbi Aston Martin Zagato Volante személyében, melyet Angliában hirdetnek mindössze pár tízezer fonttal eredeti ára feletti értéken. Hogy miért csak ennyi az ára, nem tudni, de azt igen, hogy alig 400 km-t futott eddig.

Tavaly mutatkozott be a V12-es szívó benzinmotorral szerelt Aston Martin Vanquish Zagato Volante, melyből az angol gyártó mindössze 99 példány készítését rendelte el.

Az alapáron 642 ezer fontba (236,9 millió forintba) kerülő modellek temérdek izgalmas és elegáns részletet kaptak a borsos árazásért cserébe. Idén már hirdettek egy piros példányt potom 1,5 millió dollárért (420 millió forintért), most azonban egy jóval olcsóbb darab került fel a netre.

A szóban forgó, 92. Vanquish Zagato kerámiaszürke fényezéssel, fekete és ezüst felnikkel, piros féknyergekkel 695 ezer fontért (256,4 millió forintért) vihető haza, ami alig több, mint nullkilométeres ára – persze a különbségből így is kijön akár egy lakás. Jó hír, hogy relatív olcsósága ellenére az autónak nincs semmi baja, sőt, csupán 259 mérföldet (416 kilométert) futott, ami nem nevezhető soknak.

Orrában egy 6.0 literes szívó V12-es dolgozik 592 lóerővel, amely lehetővé teszi, hogy a hatalmas kabrió 3,7 másodperc alatt katapultáljon álló helyzetből 96 km/órára, s elérje az akár 317 km/órás végsebességet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/