/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
nagycsaládos, nissan, x-trail

korszerűsítés

Új motorok a Nissan X-Trailben

időpont:2019. április 23. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

Vadonatúj erőforrások jelentek meg a Nissan X-Trail kínálatában, amelyekhez háromféle sebességváltó kapcsolódhat. A hétüléses változatra emellett igényelhető a nagycsaládosok számára kitalált állami támogatás is.

nissan, önvezető, új x-trail, x-trail

Megújult a Nissan X-Trail

időpont:2017. június 07. 14:00

szerző:Autoblog

címkék:

Ráncfelvarráson esett át a Nissan legnagyobb crossovere, az X-Trail. A modell dizájnját tovább cizellálták, a belső tér pedig minőségi változáson ment keresztül és új fejlesztésekkel gazdagodott. Jövőre a kocsi önvezető funkciókkal is bővül.

kutya, kutyabarát, nissan, x-trail, x-trail 4dogs

x-trail 4dogs

A nap képe: a kutyabarát crossover

időpont:2017. március 01. 10:00

szerző:Autoblog

címkék:

Minden kutyatulajdonos családtagként tekint kutyájára, s a többség szívesen vásárolna is egy kutyabarát megoldásokban bővelkedő új autót. A Nissan megalkotta az X-Trail 4Dogs tanulmányautót, melynek csomagtartója kutyakuckóvá alakult, s akár két állatnak is helyet ad.

autóbaleset, kamion, oroszország, új nissan, videó, x-trail

Ismét az oroszok

Nem várt akadályba ütközik az autópálya közepén – videó

időpont:2017. január 11. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Sosem szerencsés gyorsforgalmi úton lerobbanni, ám bármi is történjen, sosem szabad a haladás útjában hagyni pórul járt autónkat, de a legrosszabb esetben is jó előre ki kell tenni azt a bizonyos háromszöget. Valaki nem így cselekedett Oroszországban. Ronda vége lett…

crossover, nissan, suv, x-trail

csúcsmodell

Jön a kétliteres dízelmotorral szerelt Nissan X-Trail

időpont:2016. november 22. 18:00

szerző:DG

címkék:

A Nissan 2 literes turbódízel motorral is árulni kezdi legnagyobb crossoverét. A 177 lóerős blokk nagy előrelépést jelent az 1,6-os aggregát 130 lóerejéhez képest és több mindenre teszi képessé a kocsit. Az új modell már rendelhető.

bob, nissan, versenyszán, x-trail

egyedi bob

Videó: a Nissan hétüléses versenyszánja

időpont:2016. január 30. 12:30

szerző:DG

címkék:

A világon elsőként hétüléses bobot épített a Nissan, melynek dizájnját az X-Trail inspirálta. A 105 km/órára képes szánt már ki is próbálták, az Igls olimpiai pályán futott Sean Olsson brit olimpiai érmes vezényletével. Itt a felvétel róla.

a nap képe, hólánc, lánctalpas, új nissan, x-trail

Lánctalpas X-Trail

A nap képe: A hegyen-völgyön átszökellő Nissan

időpont:2016. január 16. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A japán márka a Montreali Nemzetközi Autószalonon mutatott be egy érdekes koncepciót. Egy X-Trail kerekeitől szabadultak meg a mérnökök, a helyükre pedig lánctalpakat szereltek, majd az egészet elnevezték Rogue Warrior Conceptnek.

nissan, x-trail

Új benzinmotor a Nissan X-Trailben

időpont:2015. június 22. 19:20

szerző:Autoblog

címkék:

A Nissan egy 163 lóerős DIG-T benzinmotorral bővíti az X-Trail motorkínálatát. Az 1,6 literes, Euro 6 normájú turbós négyhengeres motorral az X-Trail kevesebb mint 10 másodperc alatt gyorsul fel százra, így a kínálat legfürgébb modellje.

crossover, frankfurt, frankfurti autószalon, nissan, x-trail

felnőtt

Leleplezték az új Nissan X-Trailt

időpont:2013. szeptember 13. 14:50

szerző:DG

címkék:

A Frankfurti Autószalonon a Nissan leleplezte az X-Trail új generációját, amely elődjénél robosztusabb kialakítású, modernebb, és számos új, korszerű technológiát vonultat fel. A jövő év júliusáig azonban még várnunk kell rá.

elektromos, fcv, hibrid, hidrogén, nissan, üzemanyagcella, x-trail

FEJLŐDNEK

Üzemanyagcellás rekord a Nürburgringen

időpont:2008. augusztus 08. 12:45

szerző:DG

címkék:

A Nissan az első, amely üzemanyagcellás járművel felmerészkedett a Nürburgring 20,8 kilométeres Nordschleife szakaszára. Az 1,3 millió eurós, zéró kibocsátású Nissan X-Trail FCV prototípussal Frank Eickholt, a Nissan 24 órás nürburgringi csapatának tagja 11 perc 58 másodperces időt futott. A pilóra szerint száraz körülmények között 30-40 másodperccel jobb köridőt is sikerült volna elérni.

euro ncap, nissan, törésteszt, x-trail

EURO NCAP

Négycsillagos a Nissan X-Trail

időpont:2007. november 28. 13:31

szerző:DG

címkék:

Mivel az új Nissan X-Trail az egyik legjobb gyermekvédelmet kínálja a tesztelt autók között, némileg kiábrándító a felnőttutas-védelemre kapott 4 csillagja. A japán hobbiterepjáró 30 pontot gyűjtött össze a legfontosabb Euro NCAP "versenyszámban", frontális ütközése 9, oldalütközése 16 pontot ért, így eredménye 4 csillag. Az X-Trail a frontális ütközésnél "vérzett el", ugyanis a sofőr nyaka nagy sérülésveszélynek van kitéve, a műszerfal pedig roncsolhatja az elöl ülők térdét és medencéjét. A bírák az oldalütközésre és az oszlop tesztre megadták neki a maximális pontszámot. Az X-Trail gyermekvédelme viszont egészen kiemelkedő, 5-ből 4 csillagos, 43 pontos. A közkedvelt szabadidő-terepjáró nem bánik kesztyűs kézzel a gyalogosokkal, 4-ből 2 csillagot érdemelt (12 pont).

nissan, x-trail

AUTOBLOG

Gyalogosbarát gallytörő a Nissan X-Trailen

időpont:2007. augusztus 24. 14:06

szerző:tygger

címkék: