/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

Új motorok a Nissan X-Trailben

2019. április 23. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Vadonatúj erőforrások jelentek meg a Nissan X-Trail kínálatában, amelyekhez háromféle sebességváltó kapcsolódhat, hatsebességes kéziváltó, Xtronic vagy duplakuplungos automataváltó. A hétüléses változatra emellett igényelhető a nagycsaládosok számára kitalált állami támogatás is.

Két új motor érkezett az X-Trail palettájára, egy benzines és egy dízel hajtómű. Az utóbbi egy 1,7 liter lökettérfogatú egység, 150 lóerős teljesítménnyel. Két- és négykerék-hajtással, illetve hatsebességes manuális vagy Xtronic fokozatmentes sebességváltóval is konfigurálható. A turbómotor a Daimlerrel való együttműködésből származik, 1,3 literes és 160 lóerőt ad le. Fronthajtással és duplakuplungos váltóval érhető el. A DCT váltómű újdonság, sportos, közvetlen, dinamikus élményt nyújt. Mindemellett jobb teljesítményt ad le álló helyzetből való elinduláskor, és a teljesítményleadás eloszlása is egyenletesebb.

Új vezetőtámogató technológiák is érkeztek a Nissan X-Trail-hez. A sávtartó asszisztens besegít a kormányzásba, míg az intelligens sebességtartó automatika abban segíti a vezetőt, hogy állandó és biztonságos követési távolságot tartson az elöl haladó jármű mögött. Az LKA és az ICC is külön opcióként választható N-Connecta és Tekna felszereltségek esetén az X-Trail kézi sebességváltóval szerelt, 1,7 literes dízel változataihoz.

Az új motorok bevezetésével a nagycsaládosoknak 2019. július 1-től igényelhető 2,5 millió forintos állami támogatás is elérhetővé válik. Egy alapkivitelű benzines X-Trail Acenta felszereltségtől rendelhető 7 üléses változatban, mely a kedvezmény levonása után 6 775 000 forintos listaárról indul. A dízel változatok pedig Visia felszereltségtől rendelhetők 7 üléssel és az állami kedvezmény levonása után 6 250 000 forintos listaárral várják az érdeklődőket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Petyko
2019-04-23 - 19:22

Kár a Nissan-ért. Bagóért eladta magát az egyik legnagyobb ipari -hulladék előállító cégnek, a Renault-nak. Sajnos a Nissan-ék nagy részében a fos Renault technika dolgozik. Volt pár Nissan-om, de új még ingyen sem kellene.

Kubinyi Lajos
2019-04-24 - 07:35

Nem hiszem,hogy vigasztalná Magát az a tudat hogy többmillió embernek ugyanez a véleménye a világ mindegyik tipusáről.Üdv.

Kubinyi Lajos
2019-04-24 - 07:55

Ui És nagyfoku rosszindulattal feltételezhető,hogy van legalább egy akinek ugyanilyen elfogult de tárgyilagos véleménye az Ön autójáról is.


*/