/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Batmobile Silverstone-ban

2008. július 02. 18:45   |   Autoblog
címkék:  

Csütörtök este az egyik TF108-as versenyautó társaságában az új Batman film, tankra emlékeztető Batmobile-ja megtesz egy kört a versenypályán


Kissé furcsa lesz, hogy Silverstone-ban, a Brit Nagydíjon denevéremberes témájú Toyota versenyautókat látunk majd kőrözni, és a csapat kamionján, továbbá a pilóták, Jarno Trulli és Timo Glock overálján szintén megjelenik majd a Batmanes téma. Mindez a Panasonic Toyota Racing és a Warner Bros. Pictures együttműködésének köszönhető, akik Silverstone-ban promótálják majd a nyár nagy kasszasikerének ígérkező új Batman filmet, a Dark Knight-ot (Sötét lovag).


Ez persze még nem minden, csütörtök este az egyik TF108-as versenyautó társaságában az új rész tankra emlékeztető Batmobile-ja megtesz egy kört a versenypályán. Aztán lehet fotózkodni a szintén az új filmben feltűnő kiszuperált motorral, a Bat-Poddal, illetve a Toyota pilótáival. A rajongók kiélhetik magukat, ugyanis a denevérember korábbi szolgálati járművei is feltűnnek a helyszínen. A Christopher Nolan rendezte Dark Knight című filmet nálunk augusztus 7-től vetítik a mozik.

Via: Autoblog.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/