/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

F1: nyilatkozatok Melbourne-ből

2008. március 16. 08:26   |   Autoblog
címkék:  

Nico Rosberg a fellegekben jár élete első dobogós helyezése után. Timo Glock jól van, David Coulthard Felipe Massát ostorozza.

Az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat Lewis Hamilton nyerte Nick Heidfeld és Nico Rosberg előtt, a Williams német pilótája életében először állhatott dobogóra. “Tényleg nagyon boldog vagyok, elképesztő érzés Forma-1-es dobogón állni!” – lelkendezett Rosberg. “Jó ideje – három éve -, hogy itt vagyok, fantasztikus, hogy kemény téli munkánknak köszönhetően ilyen eredményt és ekkora előrelépést tudtunk elérni. Az időmérőm sikerülhetett volna jobban, de egyébként minden úgy alakult, ahogy terveztem. Fantasztikusan rajtoltam, ez sokat segített abban, hogy ilyen nagyszerű versenyt fussak. Remélem, az év folyamán még akár ennél is jobb eredményt érhetünk el!”

A második helyen zárt Nick Heidfeld azt hitte, a rajt után elvesztette minden esélyét egy dobogós helyezésre. “A start után azt hittem, nem érhetek el túl jó eredményt: tudtam, hogy Nico jól megtankolt autóval indult, de aztán szerencsére ugyanabban a körben álltunk ki először. Itt visszahoztam, amit a rajtnál elvesztettem” – értékelt Heidfeld. “Szerencsém volt a biztonsági autós szakaszokkal, de a tempónk is jó volt ezen a napon.”

Lewis Hamilton autóját dicsérte. “Az első kanyar kicsit meleg volt, de megoldottam” – nyilatkozta Hamilton. “Ezután a saját tempómat autóztam és próbáltam kímélni a gumikat. Az autó fenomenális, vezetése valódi álom volt a tavalyi évhez viszonyítva. Fantasztikusan érzem magam, tökéletes felkészülés volt Malajziára.”

David Coulthard Felipe Massát támadta ütközésük miatt. “Nyilvánvalóan Felipe ül gyorsabb autóban, de az úgy nem megy, hogy meg akar előzni valakit és egyszerűen belerohan” – oktatott Coulthard. “Tavaly ütköztem Alexander Wurzcal és vállaltam a felelősséget, valami hasonlót várok most Felipétől is!”

Timo Glock szerencsére jól érzi magát látványos repülése után. “Jól vagyok” – bökte ki Glock. “Várnunk kell pár napot, aztán meglátjuk, hogy van a hátam. Remélem, jövő héten azért indulhatok Malajziában. A balesetről annyit, hogy a 12-es kanyarra fordulva kicsit alulkormányozott lett az autó, próbáltam korrigálni, de nem tudtam elkerülni a bajt.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/