/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton nem kapta meg a lehetőséget

2012. április 28. 12:42   |   Autoblog
címkék:  

Habár szeretett volna, mégsem ül autóba a jövő heti, mugelló teszteken a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton. A csapat az eredeti tervek szerint két tesztpilótájával, Gary Paffettel és Oliver Turvey-jel képviselteti magát Olaszországban.

Bahreinben a wokingi gárda kiábrándítóan szerepelt, így Hamilton úgy nyilatkozott, szeretne autóba ülni jövő héten. A csapat azonban pénteken megerősítette, nem változtatnak az eredeti felálláson.

Jenson Button, a McLaren Mercedes világbajnoka mindeközben úgy nyilatkozott, hogy nem származik hátránya abból, ha kihagyja a jövő heti, mugellói tesztet, hiszen a wokingi gárda tesztpilótái tökéletesen el tudják végezni a rájuk váró feladatot.

„Nem igazán hiszem azt, hogy hasznunkra válna, komoly fejlesztések ugyanis nem lesznek, amiket ki lehetne próbálni. Azt hiszem, tökéletesen megfelel az, hogy a tesztpilóták megtesznek néhány kilométert az új elemekkel, esetleges extrém megoldásokkal. Semmi szükség arra, hogy mi is ott legyünk."

F1világ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/