/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton nevetett a végén

2011. április 17. 14:58   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton megtörte a jeget és véget vetve Sebastian Vettel, illetve a Red Bull Racing sikersorozatának, megnyerte a szezon harmadik versenyének helyet adó Kínai Nagydíjat.

A McLaren brit versenyzője három kiállásos stratégiájának köszönhetően tudott felzárkózni a két kiállással futó Vettelre a verseny utolsó köreiben, és gumifölényének köszönhetően, különösebb probléma nélkül átvette a vezetést és behúzta a győzelmet.

Mark Webber fantasztikus versenyt futva, a harmadik helyen végzett, jóllehet a szombati csúnyán elrontott időmérő után csak a tizennyolcadik pozícióból várhatta a futam rajtját, ráadásul az első etapjában feltartották, így valamelyest borult a stratégiája.

Jenson Button a negyedik helyre hozta be a másik McLarent, akit a Mercedes német pilótája, Nico Rosberg követett – egyébként mindketten vezették a versenyt egy bizonyos ponton, ugyanis kezdetben remekül taktikáztak.

A verseny izgalmas volt, a gumik ismét feldobták a versenyt, számos előzésnek lehettünk szemtanúi, így összességében elmondható, hogy a Pirelli gyorsan kopó abroncsai és az állítható hátsó szárny ismét kiválóan működött.

F1világ

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/