/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Hamilton: Pedig a spanyolok mindig szívélyesek voltak

2008. február 05. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

Lewis Hamilton elszomorodott a barcelonai tesztelésen történt rasszista botrány miatt, de nagy ügyet nem akar csinálni a dologból.

A barcelonai Circuit de Catalunya vezetősége még hétfőn reagált a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fenyegetésére, melynek értelmében egy újabb, a múlt hétvigihez hasonló rasszista botrány komoly következményekkel járhat. A spanyolok állásfoglalást tettek közzé, melyben kijelentették, támogatják az FIA rasszizmus elterjedése elleni tevékenységét és saját eszközeikkel is megakadályozzák egy újabb hasonló ügy kipattanását.

A történtekről megkérdezték a “célpontot”, azaz Lewis Hamiltont is, a McLaren brit pilótája meglepődött a történteken. “Pedig Spanyolországban mindig nagyon kedvesek voltak hozzám” – elmélkedett Hamilton. “Nem volt kellemes ilyen bekiabálásokat hallgatni, még akkor sem, ha el tudom képzelni, mi vitte rá őket erre. Addig nem jössz rá, milyen fontosak egyesek számára bizonyos dolgok, míg valami ilyesmi nem történik.” Hamilton arra utalt, hogy a spanyol szurkolók körében finoman szólva sem lett kedvenc a Fernando Alonsóval folytatott párviadala miatt, le is szögezte: “Soha nem ártottam szándékosan Fernandónak. De a harc kemény volt, a rólam kialakult kép pedig ennek következtében jelentősen sérült Spanyolországban.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/