/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Követelőzik az új F1-es istálló vezére

2007. december 13. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

A Spykerből Force Indiává lett istálló új tulajdonosa, Vijay Mallya a 2010-es Indiai Nagydíjon egyik pilótáját a dobogón akarja látni.

Arról ugyan még nincs hír, hogy a 2008-as szezonban ki lesz a német Adrian Sutil csapattársa a Force Indiánál, az új tulajdonos Vijay Mallya nagy terveire viszont már fény derült. Az üzletember nem csak buliból szállt be a Forma-1-be, eredményeket követel a főmérnöknek szerződtetett Mike Gascoyne-tól.

“Minden forrást Gascoyne rendelkezésére bocsátottam, amit csak akart, mostantól neki kell szállítania az eredményeket nekem” – jelentette ki Mallya. Gascoyne-on nem lesz sokkal kisebb nyomás, mint a Toyotánál volt, az indiai ugyanis folyamatos fejlődést vár csapatától. “2008-ban még nem várok csodát, 2010-re azonban már megfogalmaztam az egyértelmű célt: a 2010-es Indiai Nagydíjon az egyik Force India-pilótának a dobogón kell állnia!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/